Колку внимавате на исхраната?

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku vnimavate na ishranata?

• Ospednat/a sum so isgranata

Гласови: 12 5,5%
  • Mnogu

Гласови: 44 20,3%
  • Ponekogas

Гласови: 67 30,9%
  • Malku

Гласови: 28 12,9%
  • Ne se zamaram

Гласови: 66 30,4%

• Вкупно гласачи
    217
Да, внимавам што јадам затоа што од тоа може да дојде до несакани работи.

Внимавам и гледам што поздраво да се хранам :wink:

premnogu vnimavam , duri i mi se pretvori toa vo opsesija i se narviram po malce sto e taka

Па гледам да внимавам, не премногу опсесивно...Не пијам воопшто газирани сокови и многу ретко се случува да се напијам тетрапак сок. Не конзумирам салами, паштети и сите слични срања кои се пуни со емулгатори и неможам ни отприлика да си замислам како се произведени. Повеќе сум на млеко и млечни производи, житарици, ориз, месо, зеленчук и овошје.

Внимавам, како не. И јадам што е можно поздрава храна, избегнувам маснотии колку што можам. :wink:

И јас исто така многу внимавам. Вчера за доручек бев во МекДоналдс јадев чизбургер па после како десерт едно фредо со сладолед.А за ручек нешто помасовно па отидов до кингбургер.па после вечерта капучино со чоколатце..мф мф мф!Се утепав од внимавање!
И после дебела сум била!Ако...дебели ама среќни! хахаха

Пааа,воопшто:kesa:
Ама баш и не му ја мислам тоа што го јадам дали е здраво или не,
јес да поголемиот дел од исхраната ми е нездрава али то е то
не се грижам:pipi:

Скоро воопшто :):)
Ама баш ич не ми е гајле ни што јадам ни колку :) Јадам дур не осетам дека сум сит!!!!
Е во последно време гледам да не јадам толку навечер. Ама затоа преку ден.....:pos2::vozbud:

во последно време почнав повторно да губам апетит и да ги изоставувам оброците, се трудам да го сменам тоа.

Ne se zamaram....jadam se sto mi se jade bez da razmislam :)

Da jademe sto sakame dodeka sme mladi inace ponatamu ke treba da vnimavame :)

по некогаш внимавам по некогаш не зависи.

Проблеми со ова јадењево имам. Ништо неможе да ме најаде у пм, јадам како вол. Одкако ке се најадам после 10 мин пак ми се јаде. ке каснам нешто од стрв па благо ми се пријало па после солено па пак ми се пријало :S а ништо не се фаќа на мене. Мајка ми ми вика неможе ништо да ме засити пошто брзо сум јадел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom