Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
Гласав за втората опција, значи сепак мора да ме привлекува барем малку, мора да има некоја хемија.

Acid напиша:
Нормално дека не барам авион... Авионка не ни можам да најдам, со мојот скромен изглед :(
Ама, нели би било подобро да имаш (како што викаш ти) „девојка од излог“ - ама да не е шупелка? :wink:
Значи прво се гледа физичкиот изглед, па потоа внатрешната убавина... Ако се погодат и двете - топ! Ако не, продолжуваш да бараш... :wink:
Твојот скромен изглед.... јој... не се преценувај за секое тенџерче има капаче како и хемија и физика и се по ред...

Не се преценувам :(
Кај виде дека се преценувам па сега? :(

(Да не мислеше на потценување наместо преценување) :-)

Нормално дека не барам авион... Авионка не ни можам да најдам, со мојот скромен изглед... Tvoj citat ... no ne e bitno.. se si ima svoe neli?
Во глобала сите сме исти и убави и шармантни доколку сакаме... Хемијата флуидот си го прават своето, позитивната енергија па после останатото...

А бе шо паламудите, не ми е јасно... Нормално дека е многу важен надворешниот изглед. Кој ке каже дека не е многу важен, ЛАЖЕ!!! Треба да те привлече некако личноста, шо, ке те привлече со интелегенција, нели???
Идална женка ( за машките зборам ) е таа што ќе те привлече со тело а ќе те задржи со умот.

Не обрнувам многу внимание на изгледот кај партнерот, повеќе го ценам карактерот, манирите, однесувањето... Но сепак, неможам да бидам со некоја којашто стварно нема добар изглед (тело, лик, облекување).

nemozam da kazam deka ne mi e,prvo ja gledas nadvoresnosta na licnosta i davas pretpostavki bazirani na nea,fakt e deka prvo ke te privlece izgledot,pa si vikas aj da napraam eden muabet.Mi se desilo i situacija tip da ne izgleda tolku ubavo,ama nenormalno mnogu da me zainteresira,a bukvalno neznam nisto za nego,ima lugje koi ednostavno se rodeni pod takva zvezda,rodeni se da osvojuvaat so svojot sarm i harizma,a ne ubavina.E sega ja pominavme fazata koga se raboti za fizicki izgled ideme nakaj vnatresnata ubavina,ehh tuka veke ima mnogu,moze da e seljak,a moze da e realy nice person.Tuka e onaa definicija so cesto pati mi se desavalo da ja potvrdam deka ubavinata e prelazna,pa udiras edna kompletna deklaracija za licnosta.Znaci jas sum za eden balans nemora da e lepotan,ama ne i kvazimodo i da e srcka.

Не многу, гласав за таа опција. Многу не ми е важен од аспект какви очи имал, која марка на него се чита, каква кола вози....:blabla:

Важен ми е првиот контакт, очи во очи, важен ми е изгледот во смисла на став, држење, гестикулации, важна ми е целокупната личност, важна ми е харизмата, спојот на надворешна и внатрешна убавина, важна е хемијата и онаа тенка нишка која ги поврзува срцата - или ја има или ја нема.Се друго е неважно.

Изгледот е стално пресуден за првиот чекор, сигурно нема да и пристапам на некоја што воопшто не ми фатила око од прва и да и дадам тест за интелегенција :-)

Па не викам дека воопшто не ми е битно со каква идам .. али несакам да идам со некоја грда а со совшен карактер .. така да битен ми е и надворешниот изглед и карактерот воедно

туф туф туф

Insane напиша:
Па не викам дека воопшто не ми е битно со каква идам .. али несакам да идам со некоја грда а со совшен карактер .. така да битен ми е и надворешниот изглед и карактерот воедно

Напротив, баш со таква треба да идеш. Ако има совршен карактер, ќе знае дека е грда за тебе, и за да ти надомести, ќе ти ги носи своите најубави другарки на гозба :-)

За да ме привлече некој да стапам во контакт со него пред се надворешно треба да ме привлече .. ако имат и нешто во главата ќе биде одлично .. а ако нема ондак бараме ново дете ... така да гласав за втората опција

uffff....kolku samo mi e vazen nadvoresniot izgled + narcis sum pa sega videte kolku mi e vazen,ne planiram niz grad da se setam so kvazi,za da mi se zasviga nekoj prvo treba da me privlece so nadvoresniot izgled pa posle toa ide karakterot,ne vikam deka karakterot ne e biten,naprotiv sto ke mi e nekoj sto neznae recenica da sklopi:)

RealGirL напиша:
uffff....kolku samo mi e vazen nadvoresniot izgled + narcis sum pa sega videte kolku mi e vazen,ne planiram niz grad da se setam so kvazi,za da mi se zasviga nekoj prvo treba da me privlece so nadvoresniot izgled pa posle toa ide karakterot,ne vikam deka karakterot ne e biten,naprotiv sto ke mi e nekoj sto neznae recenica da sklopi:)
Поштувам искрени девојки. :wink:

Абе ко шо рече Acid....Шо ќе ти е преубава девојка ако нема мозок....тоа само за мување....Ја за врски бара убава(да не се лажеме) ама и внатрешна убавина мора да има....Затоа втората опција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom