Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Твојот скромен изглед.... јој... не се преценувај за секое тенџерче има капаче како и хемија и физика и се по ред...Acid напиша:Нормално дека не барам авион... Авионка не ни можам да најдам, со мојот скромен изглед
Ама, нели би било подобро да имаш (како што викаш ти) „девојка од излог“ - ама да не е шупелка? :wink:
Значи прво се гледа физичкиот изглед, па потоа внатрешната убавина... Ако се погодат и двете - топ! Ако не, продолжуваш да бараш... :wink:
Insane напиша:Па не викам дека воопшто не ми е битно со каква идам .. али несакам да идам со некоја грда а со совшен карактер .. така да битен ми е и надворешниот изглед и карактерот воедно
Поштувам искрени девојки. :wink:RealGirL напиша:uffff....kolku samo mi e vazen nadvoresniot izgled + narcis sum pa sega videte kolku mi e vazen,ne planiram niz grad da se setam so kvazi,za da mi se zasviga nekoj prvo treba da me privlece so nadvoresniot izgled pa posle toa ide karakterot,ne vikam deka karakterot ne e biten,naprotiv sto ke mi e nekoj sto neznae recenica da sklopi![]()