Колку сте зависници од благо (слатко)?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сте зависни од sweets & candy?

• Вкупно гласачи
    249
Зависник сум од благо.

Obozavam blago, ne mozam da izdrzam nitu eden den bez blago

Многу сум зависник од благо ама претерано многу и многу го сакам:baeh:

Секој ден јадам благо.
Затоа сега си имам стомаче со амбиизи да стане стомак:pos2:

Неможам да го замислам животот без благо.Се да биде солено,кисело,луто а благо никаде.Би паднала во депресија ако не јадам благо повеќе од 10 дена.

Бев едно време и тоа голем зависник, али повеќе не. Сеа засега го отказав благото.

Зависник сум и тоа огромееееен од блачкооо :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Премногу сум зависен од благо!! ... Еден период сакав да не јадам благо па 2 дена не бев јадел, на 3 ден цело кесе наполитанки :pehar:

Средно зависна од благо сум.Порано бев повеќе, денес не толку ама уште неможам да кажам дека преживувам без благо:vozbud:

БЛАЧКОООО! ..... мњамиии!....

уффф се давам у благо ... на ден по којзнае колку чоколади јадам и пак не ми се доста :S ...хухух

Имам пробано 3-4 дена да не јадам воопшто ништо благо и се чувствував мошне изнемоштено и без енергија. Многу сакам благо, барем по едно мало 20 грамско чоколадче дневно ми е доволно, или ако не тоа барем какао или нескафе да се напијам, што да е, благо да е:salut:

Дајте некоја терапија да се излечам од оваа зависност,ако не јадам по 2 пати у ден благо не ме бива...едноставно лошо ми станува....

Полудам едноставно ако не јадам еден ден благо...секој ден мора да јадам.

Благо јадам секој ден...

Дома тато ми носи цели пакети од оние сириус чоколадите...

многу сум зависед од нив...немозам без нив !:vozbud:

Многу сум зависен од благо, мислам дека претерувам. Но ако некој има некаков порок од кој не може да се откаже, тогаш мојот порок е благото и јас од него не можам да се откажам.
А зошти би се откажал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom