Колку сте зависници од благо (слатко)?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сте зависни од sweets & candy?

• Вкупно гласачи
    249
Не јадам мн благо повеке сакам кисело и солено отколку благо.Некогаш можам цело чоколадо да изедам,а некогаш не ми се јаде ни една коцка.Не обожавам благо.:wink:

Јадам прилично многу благо , но не сум до тој степен на зависноста.

Мнооооооогу многу....не можам ни да смислам ден без да ставам нешто благо во уста...стално си јадам благо :pipi:

Претерано зависна сум!!! Кризи ме пукаат ако не изедам многу благо во денот.. И тоа мора чоколадно не ми задоволува потреба доволно другчие нешто..
Затоа дома стално има пуно чоколади..

Па зависно од тоа кој што подразбира под зависност, можам да кажам дека во извесна мера сум зависен од благо. Морам секој ден да каснам по нешто благо.

Ако има да каснам нешто во моја близина арно, а ако нема можам и без него така да не сум нешто зависник од благо, зависник сум од овошје:vozbud:

Па јадам благо ама не којзнае колку.Средно би рекол дека сум зависен оти се случува и по 2-3 дена да не јадам благо ама се случува во денот само благо да гнетам

гласав за средно...али од коа ја видов темава и свртев на сестра ми па сеа чекам да се прибере оти и кажав чоколадо да ми купи....ајде нека доаѓа побрзо...ќе збеснам:vozbud:

Jadam ali umereno.:smir:

Јадам претерано многу... Зависник сум од благо....

Од анкетава, јас би одбрал некаде измеѓу.

Секој мозе да издрзе и без благо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom