Колку сте зависници од благо (слатко)?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сте зависни од sweets & candy?

• Вкупно гласачи
    249
zavisna su od blakce, nemozam da funkcioniram bez toa

Најнајнајмногу сум зависна од чоколадо,не признавам друг вид на благо!Нејќам шербетливи работи,уствари според мене не е благо ако не е чоколадо.

najmnogu na svet... ahhh blago... torti so povekje fil.... kolacinja... i se razbira cokoladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Премногу.
Имам хипогликемија(нешто веројатно обратно од дијабетис,значи намалено ниво на шекер во крвта),и на моменти кога немам конзумирано доволно шекер,станувам многу нервозен.:toe:

Ужасно многу зависни :)))
Сфе сакам, од чоколада,до палачинки(ама без банани), до бонбони,карамели,кроасани,крофни,абре се се се, и слатко домашно дури сакам :)))

леле, вчера што ми се деси! не јадам благо, многу ретко, ама вчера ме фати параноја, паника, хистерија, си купив мега сникерс и мега марс, и додека ги јадев се чувствував како најгревно суштество на планетава, со тоа што се смешкав после тоа без причина,ми беше убаво, некако...најверојатно супститут за оргазам доживеав:pos2:

многу .... каков би бил животот без благо :uvo:

тажееееееееееен:icon_eek:
хехе...неможам да го почнам денот ако не каснам барем една коцка чоколадце:) хехехех...не сум голем зависник...али сепак..си јадам

многу .... каков би бил животот без благо :uvo:

Едноставно ист...само ке бевме малку послабички (закон4е ) :baeh:

не,навистина не сум обожавателка на благото не гледам ништо убавко во него....а соленкото ммм :pipi:

Премногу.Најмногу сакам наутро да има барем една коцка чоколадо до мене,да ми тргне денот или лажичка крем ииии навечер малку повеќе од утрото :pipi: Не сум љубител на слатко или некои бесни пренатрупани торти со многу шлаг.САКАМ САМО ЧОКОЛАДО другото ми е само за залажување.Еднаш успаев без чоколадо 10 дена,се е навика.

Многу! Сладолед од чоколадо (без додатоци и други вкусови), обично млечно чоколадо (евентуално со лешник), од она лесното, како со меурчиња што ми изгледа, топло чоколадо (со цимет), на Милка оние црнињата мали, Kit Kat, Mars, Snickers и M&Ms (ги љубам овие, дем ит!:vozbud:).
Животинско царство како мала сакав, ама пошто не успеав албумот да го дополнам, се исфрустрирав и сто години немам јадено. :icon_lol:

Nenormalno mnogu golem manijak za blago sum sto bi rekla majka mi i treva so seker bi ja izela

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom