Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Сум по шетањето доколку ми е трефнат моментот.Ако сум у некоја полу- увената состојба сигурно пре би запалил кола или пак би фатил такси(или автобус :))

Еми многу шетам, мајка ми и татко ми дома не можат да ме видат....По 18саати сум излезена од дома :):):):):)

Абе, сакам да шетам, ама некако ме мрзи сбе...љољ

обожавам да шетам и никогаш не се изморувам

NC... mrazam shetanje... neznam zosto... valjda deka porano gi mereF ulicite sekoj den i sea mi e zdosadeno... poubavo bi ostanala doma na kompjuter negoli da se setam... ama sepak ako mi dozvolat da ja vozam kolata sekako deka kje se setam:))))

Ич не пешачам не сум навикната,ќе поодам два чекора и се уморив,подобро ми е со такси.....

Moja zelba e da peshacham .. kaj i da idam sakam peshki da idam .. nekam da trosham pari na Taxi ili na Bus :p podobro ke gi shtedam tie pari i taman ke peshacham , ke se izmoram maWce :p ..

многу ми е поубавооооооо кога шетам отколку кога се возам дефинитивно........ем и поздраво е...а и спортувам истовремено хехехех

Јас не пешачам многу, повеќе користам автомобили :pipi:

Јас сум шетач ипол, накај два :)
Многу сакам да шетам, најубаво ми е. Сега приметив дека сум ја изгубила кондицијата и лесно се уморувам ама ќе средам, и така е топличко времево...

Порани шетав многу повеќе, но одкако дојде автомобилот малку се залегав. Сега и до карпош идење ми изгледа далеку, иако имаше време кога цел град го шибав со патики.:(

Зависи колку сум расположена и како се чувствувам али во принцип обожавам да шетам и да уживам во се она што се случува околу мене.

Ич ама баш ич не сум по шетање:(

Обожавам да пешачам и тоа најмногу од тие шетњи кои се без потреба. Добро време за расчистување мисли и носење на добри одлуки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom