Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Дали на форумов тоа што го пишувате навистина го мислите?Дали секогаш ја пишувате вистината или малце ја искривувате?Дали постовите ви се жива вистина...или спротивното?

Искрена сум,немам зашто да не бидам...ако не можам искрено да зборам на некоја тема едноставно не пишувам на неа и готово.

ништо не е точно! јас чим куцнам некој бајт на форумв да знаете дека ништо не е вистина - (дури и ова:)) ама во секој случај поубаво да живеете во лага одколку во болна вистина.

Не гледам причина зошто некој би лажел на форум.Барем мене ми е тоа бесмислено...Како што кажа Менди,ако не сум компетентна или доволно запознаена со некоја тема,тогаш воопшто не ни пишувам,ја прескокнувам.Покрај тоа,не ни ја гледам поентата да се зачленувам на форум,ако лажам.Тука си ги пишувам моите мислења,моите ставови и нема зошто да се преправам или да ги извртувам...тоа што сум го напишала на некоја тема навистина го мислам и не се разликува од мислењето кое што го имам во секојдневниот живот.

Искрена сум секогаш.Не ги извртувам моите мислења кои ги пишувам на одредени теми.

Зошо па да лажам на форум..секад сум искрена и си кажуем тоа шо го мислам.

Секогаш сум искрена, немам зошто да лажам :toe:

100% точно.. :):) никојпат не лажам, мразам лажене...

Не ја гледам причината да лажам...И што ќе постигнам со тоа?Едно големо ништо...Со тоа уствари си се лажам самата себеси...Така да моите мислења се 100% искрени.

Iskren sum kolku sto mozam povekje i sakam i drugite da bidat iskreni so mene. Ama fakt e deka ponekogas podobro e da se izlazhe.

Се случило напати да ја искривам вистината зошто не можам директно и со чисти зборови да го кажам јавно тоа што го мислам, а сепак сум сакала да го споделам. Ама тоа е само некој вид маскирање на вистината, зошто во суштина, сепак е вистина. :)
Инаку сум во принцип искрена, особено зошто немам потреба да се докажувам пред луѓе од форумов, зошто голем дел од нив ми се и лично пријатели, па не гледам потреба да глумам лудило.:) Си го кажувам тоа што го мислам и тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom