Колку сте амбициозни?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Да, кога станува збор за професионалниот живот може да се каже дека сум веројатно и поише него што треба. Пораз не трпам, и све што сум планирала да постигнам во животот досега сум постигнала. Некад дури и страв ме фаќа од сопствената амбициозност.
Мислам дека е подобро чоек да е малку поолабаен, пошто некогаш се прашувам зошто одам толку далеку со амбициите и доаѓам до заклучок дека сум ненормална и дека нема никаква смисла што го праам тоа.:lud:

VMRO напиша:
Bi gazele se pred sebe za da si gi ostvarite vasite ambicii??? Bi pravele i necesno raboti?

Тоа не.
Ќе пробам да ги остварам целите кои што сум си ги зацртал ама се тоа регуларно.За да направам нешто нерегуларно треба да имам цели кои што не се реални.Си знам јас што можам да направам,и за што сум способен.

VMRO напиша:
Bi gazele se pred sebe za da si gi ostvarite vasite ambicii??? Bi pravele i necesno raboti?
zavisi peeer zavisi nikogash nemoj da kazesh nikogash taka vikaat

VMRO напиша:
Nikogas ne bi mu nastetil na drug covek! Toa mi e zborot....
aaa nemislef za toa nikogash ni ja ne bi mu nashtetil na drug chovek da da nego mislef deka sigurno bi napravil neho malce nelegalno ama samo malce neli :kez:

Пред да ја остварам мојата цел или амбиција гледам да го изградам патот до целта гледам да ја добијам целокупната подршка да го убедам кругот околу мене и тогаш стигнувам до посакуваната цел од која тешко можам да бидам симнат тоа шо сакам да кажам е дека сум амбициозен

Моите амбиции се задушуваат уште пред да бидат создадени......:icon_neut

ја сум повеќе мрзлив.. отколку амбициозен.. ама остварувам, вака или онака.

За некои ствари сум ептен амибициозен. Но од лично искуство научив дека луѓето околу тебе секогаш доаѓаат на прво место, а потоа амбициите бидејќи тие се клучен фактор за исполнување на зацртаните амбиции. А без љубовта на твоите околу тебе како твој водач, сопствените амбиции ќе те уништат и се ќе падне у вода...

ептен сум амбициозен
од тука
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
па до тука. и исполнувам амбиции. полека али сигурно

Амбициозен да и тоа многу ,бар според мене, али не рушам се напред за да ги остварам моите амбиции , туку го правам малку поодмерено, проценувајќи кој пат и начин е најбезболен ,како за мене така и за другите, за даги остварам моите амбиции.
Бидејќи мојата најјака амбиција не ја кријам од никого нема да го направам ни од кајгана и од кајганаџиите.
Имено целта ми е да се занимавам со генетски инжењеринг и ако е можно да придонесам нешто колку-толку за науката.
Па вие цените колку сум јас амбициозен од ваша перспектива.

Ако е амбиција итното заминувањето во пензија, изамбицирана сум мошне. Ама и не е некоја амбиција, а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom