Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_eek: Читам и плачам....јас спијам само по 2,3 саата! :( Неможам да заспијам до 5,6 сабајле и таман ќе задремам, во 8 станувам за на факс....:( Ми треба спиење...озбилно! Неможам веќе вака! Со години спијам само по 2 саата...леле...ќе си умрам младо ако вака продолжам....:(

:icon_eek: Читам и плачам....јас спијам само по 2,3 саата! :( Неможам да заспијам до 5,6 сабајле и таман ќе задремам, во 8 станувам за на факс....:( Ми треба спиење...озбилно! Неможам веќе вака! Со години спијам само по 2 саата...леле...ќе си умрам младо ако вака продолжам....:(
Не се секирај не се умира од тоа:smir: Еве и јас веќе неколку години легнувам во 5-6 саатот а станувам за 2-3 па понекогаш и 4 саата и ништо не ми фали. Навика е тоа, на некој му треба подолг сон, на некој не:toe:
Without fear, insomnia, i can't get no sleep!

10 саати спијам за да функционирам како што треба. Можи и со помалку ама спијам како мече за да не се раздразнам како гризли мечка.

Iskreno - dodeka ne se naspijam. Okolu 8-9 saati obicno. Ama mnoooogu mrazam koga ne sum naspan. Kako pola covek sum, ne funkcioniram kako sto treba.

Спијам многу , од 10 до 12 саати.
Пример сега у 6 си легувам ке станам кај 17/18.00.
:pipi:

Ако легнам у 6, ќе станам у 1-2, најверојатно....срање, ама навика :jaj: :jaj:

:D

pa retko spijam poso zaspivam u 8 ili 9 sabajle i mora da se najde nekoj sampion da me razbudi :D a ako ne me razbudi nikoj tigas nanam najmalce 12 saati hehe:olee:

Секогаш различно.
обично по 8-9 саати.

А најмногу имам спиено 12 саати

3 h /3 h/ 18 h...и се у такви циклуси.

Ами кога бев на школо, си легнував во 2, ставав во 7...
сега... спијам околу 10тина часа

Сеа ко шо е вакво времево и нигде ко шо не се ојт, можам до коа сакам да спијам.
Последниве неколку дена легвам во 4-5 сабајле и станвам во 4. А денес станав во 6, иту ме разбуди сестра ми.
Црногорско потекло, јебига. Ги шијам сиве во фамилијава. :kesa:

па сеа последниот семестар просек негде 6 сати можи да ги клам ... ма да последните неколку недели по 4 сати спиев .... е зато сеа има да надокнадам за цела година :icon_lol:

Најчесто 8-10 часа но има исклучоци кај шо се остаам 12-13 часа.

Сеа на распуст уживам брате! Си легнувам у 05.00, си станувам у 14.00....Тоа ти е живот, а не у 7 да станувам за у школо...(Многу брзо му поминува распустов, што е многу лошо!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom