Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Спијам колку што можам повеќе, кога немам обврски околу 10-12 саати мислам од вечерта, а ако сум станала рано задолжително и преку ден отспивам по 3-4 саати :)

Стандард ми е да станам во 9 саат. И на распуст и кога сум во школо втора смена,

Разликувам ноќно спиење и дневно спиење...Распоредот на факс ми е таков да све завршувам насабајле, следствено на тоа треба да станам рано...Преку ноќ спијам негде 6 саати а преку ден надопунуем со уште 2,3 што ми доаѓа како рифреш неопходен за продолжување на денот...

Во последно време....мноооогу малку...
Ако сум прва смена во школо, легнувам околу 12:30-01:00, или ептен некогаш ако се заборавам во 01:30, а станувам во 06:30.
А ако сум втора смена, знам да се заборавам, па да останам будна до 4-5 саат, а станувам во 11:00-11:30 максимум:)

Мислам дека никогаш не сум спиела толку многу ко денес. Заспав во 3, станав во 10 само за да јадам, пак си легнав и се разбудив во 3ипол. Олмоуст 12 часа ги поминав во кревет денес, не можам уште да се освестам.
А иначе кога сум прва смена спијам некои 6-7 саати, втора смена некогаш и 10, а летово се дешаваше воопшто да не си легнам и да бидам ко утепана после цел ден.:pipi:

во последно време спијам многу малце по 6 саати дека сеа сум 1 смена затоа и воопшто не сум наспан во школо на први 2 часа исто како да не сум присутен а кога сум 2 смена спијам по 8-9 саати што ми е сосем доволно

дајте лек за несоница ке ве молам...мислам не за добивање......за губење:pos2:

10 саата сабота недела али работниве денови кога си доаѓам од школо обожвам да дремнам по саат ипол/два.

Во последно време многу малце по 5-6 саата :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom