Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
ima momenti koga sakam da izbegam od site,koga sakam da si gi sredam mislite bez da bidat pod ne4ij pritisok,tuku ubavo sama so trezna glava da si razmislam za se ona sto me napnuva...ednostavno da se opustam i da si uzivam vo tisinata,bez glumenje,da bidam toa sto sum,bez da se smeam postojano a dlaboko vo sebe da pla4am.Mozebi ne mi se slu4uva 4esto no...a ne vikam deka nema i momenti koga sakam mn. luge,zabavi,euforija...:je:

koga sum iznervirana ne sakam da vidam nikoj pred mene togas site gi mrazam

koga imam cigari sakam da sum sam za da ne mi se grebat :) :) :)

Коа ќе ме нанервираат....си идам у соба....легнувам на земја(да да не на кревет) и пуштам некое chill out музиче

Самотијата е привилегија на храбрите!
Дааа понекогаш имам потреба да самувам и тоа се посебни моменти!!тогаш можам да се запознавам себеси и да се одморам од сите други!!настрана од причините што ме фрлиле во самотија секогас го прифаќам следново - она што нема да те убие, ќе те направи посилен.....

Samotija RULZZZ!!Bolje e sama da si sedam,otkolku so luge sho ne bi sakala da sedat so mene.Najbolje e koga si sam...mozes da pravish sho sakas bez da ti dofrlaat,a bashka i nema poubav drugar od samotijata...i temnicite of course.

koga sum iznervirana nejkam da sum sama.sakam da idam i na site da im se ispoderam,za da bide polesno

Jas mnogu cesto sum sama,ubavo mi e si pravam drustvo sama na sebe:)

Ima momenti koga sakam mnogu luge okolu mene,ama brgu mi pominuva taa zelba.Ne deka sum nekoj divljak ama poubavo mi e sama.
Zavisi do momentot,vremeto,razpolozenie i red drugi raboti.

Obozavam da sum sama , glasna muzika , i najcesto togas si pravam manikir ili pedikir i si uzivkam.

epten...samo koa sum u mk povekje drushtvo mi odgovara

Секој човек има потреба од самотија, да си ги среди мислите, да си размисли без никој да му смета.
Сакам да бидам сама кога сум нерасположена, кога седам пред PC да не ми брбори некој од страна и ништо нема да го слушам ако сум занесена.
Понекогаш и ми пречи да сум опкружена со гужва и галама, ама обожавам и да бидам во друштво со луѓето што ги сакам.

Кога сум расположена, не сакам да бидам сама.
Кога сум in bad mood неќам никој да видам, од проста причина шо тој можи да „си го крка“ за сите мои проблеми :)

поише сакам да сум сам али и у друштво е супер ебаго :pos: :pos: :pos:

расположен сум кога сум со пријателите т.е. кога сум со пријателите сум раположен, а кога не сум расположен одма под дифолт ја напуштам гужвата и си седам сам со самиот себе .

Никогаш не сакам да сум сама!Преплашена сум од самата помисла дека ќе нема кого да замарам! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom