Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Mia напиша:
сакам да сум сама само кога сум изнервирана или уморна инаку сум зависник од пријатели, нон стоп сакам да сум опкружена со луѓе.

:oftopic:
И ја исто, зашо коа сум сам, ме фаќа сафра и киднувам негде кај шо има луѓе.

kikiki напиша:
Oozavam da sum sama, pogotovo posle naporen den.:je:

Би додала само „после напорен работен ден„. Го користам секој можен момент да се повлечам во мојата самотија, се опуштам и размислувам за тоа што сум направила и што треба да направам....пуштам пријатна музика, :kafe: и уживам во тие ретки моменти на самотијата после кои се чувствувам одлично.

Najdobro e da mozes sam isto onolku kolku sto mozes i so drugite.No postojat vo zivotot momenti koga poveke sakas da si sam otkolku vo drustvo.
Znaev porano da uzivam sama,znam i sega,no pocnuva da me plasi samotijata.Pocnuvam da se cuvstvuvam osamena,a toa ne e dobro.
Ke pocnam jas so redovni prosetki,izgleda zabegav u depresija.;)

IC nekam da sum sama... pa koa ke razmislam i nikad nesum :)

Уууу, знае човек опасно да се навлече на самотија. Не зборам само за физичка изолација, туку онаа најстрашната - кога си сам во куп луѓе и кога ти се допаѓа тоа. И знае да потрае, богами.
Бин деар, дан дет. Може така требало, кој ќе го знае.

spooky напиша:

Јас, на пример, најмногу чувствувам потреба од пријатели - кога ми се случува нешто убаво, тогаш имам потреба да го поделам тоа со други. Кога ми е неубаво - во состојба сум да самувам до бескрај, и тогаш ми пречат луѓе, колку и да се добронамерни.

Same here.:icon_lol:

сега во моментов сакам да сум сам да се релаксирам да се очистам

Животот на секој човек е пат до самиот себе.
Ниеден човек не бил потполно и до крај сам, ама секој човек сака да остане... Секој го прави тоа како умее

Зависи од момент, како се чуствувам..

Има моменти кога дословно уживам во самотијата. Во такви моменти баш се затварам комплетно, гасам мобилен, исклучуван фиксен и ѕвонче на врата, едноставно ме нема, постојам само за себе и никој друг. Обично си сипувам пијачка, музика си пуштам и си правам фешта за себе и со себе.

Mandrak напиша:
Обично си сипувам пијачка, музика си пуштам и си правам фешта за себе и со себе.

Џин-тоник и Shine On You Crazy Diamond. Како тоа иде човече....

Ја и ја сме си многу добро друштво.
Ама сакам и да се дружам ептен...
На периоди ме фаќа...
Некогаш сум вук самотњак, некогаш поарно ми е у чопор.

Сакам да сум сам барем некој саат во денот. Ми годи да седнам и да размислувам за све со некоја тивка музика. Повеќе пати ако сум нервозен се смирувам или ако имам некој проблем побрзо го решавам во таква ситуација.:je:

Па и не сакам цело време сам да бидам.Сакам на моменти,ме нервира гужва и луѓе околу мене ама тие ретки моменти се

"najubavo e koga si sam togas nikoj nemoze da te napusti"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom