Колку сакате да се гушкате и бацувате на сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
баш одсабајле бацување не, гушкање може...
ама секогаш сум за - еден туш, па палкање и секс.
пред туш и миење заби нишо, дури и не би сакал ни да ми збори (здив) :S

...Нејќам да се гушкам и бацувам никат, не па на сабајле...:nesum:

гушкање.. ок..
бацување.. некако слабо.. може ако стане пред мене да посети вц :)

Гушкање секако е убаво, за бакнување малку незгодно е така со лош здив ама затоа има паста за заби сабајле си станеш си се измиеш и после колку сакаш бакнувај се :pipi:

Абе, гушкање ок си е, би се гушкала (скоро) секогаш и секаде. Ама гушкање без бацување е така троа... суво. Не оди гушкање без бацување. А бацување со сабајлечки здив исто не оди. Насабајле... се бацувам по многу малце, срамежливо. Со стиснати бузи :icon_lol: Уствари, на крај краева, не е ни толку страшно да се бацуваш насабајле. И двајцата ако си смрдкате, нема да осетите разлика во здивовите, нели? :)

Zamisli ja situacijava, uletuvas doma kaj zenska ti. ona spie i upagas vo soba, ja budis so nezni baknezi niz celo telo:back:i vadis cokolado od zaden djeb,MILKA i toa, bas kakvo sto saka ona, ma kakvi zdiv paga tuka PETING< SEKS<a MOZDA I GUSKA huhu

Bre gadlivi luge! Zs da ne? Mene mi e poneprijatno da go baknam posle jadenje otkolku vaka na sabajlekoga znam deka prethodnata nok si gi izmil zapcinjta! Sega ne pagaat vlazni, strasni baknezi ama zatoa pak strasta se nasocuva na drugo mesto:smir:Shubo!

Сабајле сакам да мочам, кафе да пијам, да слушам музика и да се расонам како човек ... kissing is the last thing on my mind

Единствено не сакам затоа што ме мрзи да се мрднам насабајле, камоли да се бацувам. Мрза жива сум насабајле. А тој да ме гушка и така да ме разбуди, да. Најубавото нешто :back:

Epa toa nie sakame :). Vie da si sedite masaza edna da dobiete a za vozvrat na kraj da dadete nesto :). Barem eden baknez.

Zamisli ja situacijava, uletuvas doma kaj zenska ti. ona spie i upagas vo soba, ja budis so nezni baknezi niz celo telo:back:i vadis cokolado od zaden djeb,MILKA i toa, bas kakvo sto saka ona, ma kakvi zdiv paga tuka PETING< SEKS<a MOZDA I GUSKA huhu

Pametno nesto.Duri so vince nesto moze :P

Ja mislam deka sekoe zensko saka da bide razbudeno od nejziniot pridruznik so baknezi:kesa::kesa:

многу сакам да си се гушкам насабајле, онака долго дур не се расониме, и не ми ни гад да го бацам, али онка мали бакнежи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom