Колку пратите NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пратите Нба?

• Секогаш

Гласови: 31 58,5%
  • Ретко

Гласови: 20 37,7%
  • Никогаш

Гласови: 2 3,8%

• Вкупно гласачи
    53
пратам доволно за да знам што се случува на терените и како е формата на тимовите, годинашно финале Spurs vs Cavs
Go Spurs go

Ретко гледам. Финалињата, и тимовите кои ми е мерак да ги гледам.

Pred 3god redovno gi gledav nba mecovite osobeno LA LAKERS a vo posledno vreme mn retko

Порано не пропуштав натпревар, а кога беше playoff-от станував во 3 саат сабајчле за да гледам. Меѓутоа од кога си замина Љубомир Николовски се почна да иде во друга насока. Денешниве коментатори не се ни блиску до Љубомир.

Navistina nemame uslovime da pratime Nba vo Strumica... Nba gledame samo na Sitel a Sitel prenesuva direktno samo eden natprevar nedelno e mislam deka toa ne e dovonlo za da se prati Nba

гледам ги нетси кога играат и play offовите ги гледам на интернет резултатите ги следам

Порано пратев повеќе, ама сега овие неколку години ИЧ....

Порано гледав и преноси, сега само кога игра Лејкерс и тоа понекогаш и резултатите ги пратам

Порано :) гледав премногу, а сега премалку.

Posle raspadot na Lakers 2004 site picki sto bea za lakers prekinaa da gledaat ili odma smenija tim (alal im vera na tie uste sto si ostanale za lakers za postuvanje ste). Sreka so draftov 2003 koga vlegoa lebron, wade & company pak zivna interesot za pratenje nba u mkd. Ja pratam sekogas i segde. dali na espn, na nba.com na teletekst na sitel segde kaj sto moze. Ali vrv na nba gledanost u makedonija bese playoff-ot 2002 pomegju Lakers i Sacramento. Nemase covek sto ne gi gledase site 7 utakmici togas.

Da ne znae nekoj dali sitel ke dava pojse utakmici ovaa sezona?????

Пратам само кога даваат на сител.Така да не многу често

Јас пратам многу !!:tv:
А што се однесува на Сител ,нема теорија да пренесуваат пак..Па на тој момакот му беше заморно што утакмиците се играат толку касно (и самиот го призна тоа) а сеа купија и Шпанско Првенство така да 2 работи нема шанси..што е многу многу е..
Да се надеваме у Канал5.. Уште тие останааа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom