Колку пратите NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пратите Нба?

• Секогаш

Гласови: 31 58,5%
  • Ретко

Гласови: 20 37,7%
  • Никогаш

Гласови: 2 3,8%

• Вкупно гласачи
    53
F.A. напиша:
Sto mu fali na komentatorot? :baeh:
му фали една летва:pos:незнам дали си приметил колку само грешки прави при коментирање
само ги греши играчите..ја стручњак сум за него:icon_bigg

E pa uste kako mal,a sega golema zahvalnost do Sitel televizija sto ovozmozuva da gleda cela Makedonija.

До лани пратеф многу... сеа нешо слабо шознам... или никако да начекам некоја утакмица...

Billa Bong напиша:
му фали една летва:pos:незнам дали си приметил колку само грешки прави при коментирање

Pa relativno nov e vo NBA :P Kaj i da e ke se usovrsi. :P

F.A. напиша:
Pa relativno nov e vo NBA :P Kaj i da e ke se usovrsi. :P
Ахаа сигурно штом до сеа не се усоврши..ништо сега..пред некоја сезона кога пренесуваа Сител исто врска немаше..едно ке кажам Не го бива !to e to

слабо гледам може да се случи во годината 3/4 пати а ова ALL STARS што е на крајот од сезоната мислам кога играт ЗАПАД и ИСТОК обавезно го гледам

Пратам НБА ама не баш многу... погодотво кога играт Детроит си ги гледам обавезно :salut:

И јас си пратам редовно сега особено плејофот 5ка се утакмиците, него друго сакаФ да кажам после она вчера сител гледање СКА!!! па еднаш да ги погодеше Санс со Спарс води СанА. и вика се менуваат екипите со водството Санси вода со 2 поени разлика, дава тројка Мерион и сеа Спарс се враќа во водство ИДИОТСссСсссС.... па уште капак ко рече Стив Неш галичко потекло...оти епа дека главата му била тврда.....!!!ех и јас гледај си златен ОБН или спортиталија :)

Billa Bong напиша:
:drk: еден :) :helou:

A*1*T*E*A*M напиша:
абе од возбуда му е тоа :rofl::rofl::rofl:
Што викаш од возбуда му е :helou:...
АЈ ДОСТА ОФ ТОПИЦИ ВРАЌАЈТЕ СЕ НА ТЕМАТА КОЛКУ ПРАТИТЕ НБА!

пратам јас, ама вчера нешто неможев да гледам :) главата ме болеше и што ли сеуште не ме болеше... :nesum:

По барање на некој членови поставив анкета...на вас е да гласате!:)

Па не гледам баш често и криво ми е :(, ама најчесто кога ќе дојдам од надвор тогаш фаќам НБА и обично сум поднапиен или ми се спие. :(

Па пратам нба кога сум во мозност обично пратам нба кога се вракам од излевање.

Ич не гледам НБА

Pa sledam kosarka samo koga ima prenos na Sitel oti samo tamu mozam da razbram koga ima KOsarka pa ako znae nekoj za na drugi prenosi na drugi Tv neka kaze neka pise

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom