Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Три солидни оброци, друго по малце лифкам колку да пополнам време.

Три солидни оброци, друго по малце лифкам колку да пополнам време.
И пак си слаб ко клечка. :hihihi:

Ај да не бидам оф топик.
Јас по 2 пати во денот, доручек и ручек и ретко се дешава да вечерам, ама то пред 7-8, после 8 (скоро) никогаш. Измеѓу можам да каснам нешто благо или овошје и толку.
И малце јадам и пак само се дебелам. :nesum:

3-4 пати во денот... Кога сум на школо, јадам на одморот, и плус дома појадок, ручок и вечера... и плус така нешто зобам, кога гледам некој филм, фудбал и слично...

Нормално...

Доручек,Ручек,Вечера...може да се бутне некоја грицка измеѓу:)

Коа идам у школо јадам 2 пати.А на распуст 3 пати :)

Хм...па зависи од расположение кај мене.Ако сум изнервирана јадам појќе од шо треба,а ако сум расположена си јадам нормално.Зато гледам да не се нервирам оти нервозата ми се одразува на фигурата.:)

Нон стоп си делкам...:smir: поручек, ручек, вечера.....и ужини се разбира :pos2:

6 пати најмалку во денот , почнувајќи од 10 насабајле , па до 9 навечер , али се во мали оброц , поради тренингот ..

јадам 2-3 пати али кој сум нервозна нон стоп нешто мелам

често јадам богами често,и никако да се здебелам:kajg:

Ja da vi kazam lugje jadam mnogu, a sum 70 i neso kila.Jadam ko za 90 kilas.I toa jadam kolku so mi se jade, ne preteruvam.Ama ne mi se faka.I mi e super bidejki jadam kolku sakam i so sakam i nema nekoi negativni efekti.YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS

5-6 пати. До 10 сабајле веќе двапати имам доручкувано. Не можам да се навјасам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom