Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Најтешко на свет! Уште се немам заљубено, а 17 ги направив веќе :(

epten brzo se zalubuvam , ke najdam nesto so mi se dopaga na devojkata i toa e toa

faraon напиша:
epten brzo se zalubuvam , ke najdam nesto so mi se dopaga na devojkata i toa e toa

toa sto ti zboruvas ne e ljubov...toa e momentalna zatreskanost vo nekoja tipka...zatoa sto vo eden den mozes da vidis da kazeme desetina ubavi devojki i kaj sekoja ti se dopagja nesto...no toa ne znaci deka mozes da se zaljubis vo site niv ili vo sekoja ubava devojka koja kje ja vidis...aj te molam...
pa i nas zenskite moze da ni se dopadnat povekje maski, da se zatreskame vo niv...
mozebi ti lesno se zaljubuvas no ne veruvam deka bas na taj nacin kako sto kaza...

ne znam kolku cesto :) ednostavno ako nekoja licnost mi se dopadne i malku isprovocira....time after time..moze da se zaljubam..

Колку лесно толку тешко се заљубувам лесно се заљубувам ако видам некоја што ептен ми се свиѓаto e to

Demek ako kazam jas tesko se zaljubuvam, ke ispadnam jaka cura, neli?:wink:
Pa analizata na coveka se pravi pred da stapis vo intimen kontakt so nego, a za zaljubuvanje posle lesno e, moze toa da se samo minuti:wink:

Веројатно тешко, затоа што не се сеќавам стварно да сум се заљубила и да сакам некој безусловно. :toe:Мада се појасно ми дека така само се осеќам празно, и почнувам полека да го уќутувам тоа критичниот ум и несигурноста што ја имам, и да се препуштам без страв, затоа што само така може да бидам стварно среќна. У спротивно сум кукавица која се штити себе си.

Многу тешко се заљубувам.Ептен тешко.Може да се развие симпатија или нешто слично,али треба да пројде доста време додека се заљубам.

Со оглед на фактот дека еднаш потпаднав под женски провокации и многу лесно и наино се заљубив , бев срекен и се изгорев, беше болно но помина, искуство плус.
А за заљубување чисто сумљам дека повторно ке се заљубам.

auu kolku lesno se zaljubuvaaam, ama ako mi zgreshi za sekunda mozam da go otsakam, a ina4e teshko mozam da otsakam nekoj, koga znam i deka nema sansi da bideme zaedno :(

Ретко се заљубувам ама лесно. Или веднаш ќе се заљубам во некој или никогаш (барем до сега) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom