Колку лесно се заљубувате?

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
ти само кажи, ја ке ти праам друштво...дур чекаш :smir:
 
Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
чисто сумњам дека ке ти го дозволам тој ЛУКСУЗ. ама и чисто сумњам дека ке престанеш да ја сакаш :smir:
 

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Ако се запознаам со личноста се случува многу лесно да се заљубам,а иначе за девојка која не ја знам прво почнувам со допаѓање а понатаму ке видиме:):):helou:
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Многу мушки се заљубуваат многу брзо пример оние од средно училиште шо прв пат праат нешо со девојчето, пример му го фатила, дудлање, лижење, значи сексуално искуство, паметно девојче со не е заљубено во тој го користи :) така да... грешно е да пишат машки за заљубуање кои со таја девојка имале било какво сексуално искуство. Пошо гледаат само пи*ка а не карактер, разбирање итн итн итн. Таке да ми е смешно шо пишуваат таквите. Така е најчесто, и не спаѓа у љубов, додека кај постари, поискусни поинакво е.

Па за дејчињата па да незборим, чим некоја лесно се заљубуе, значи и фали нешо или налетува се на некои фраери со знаат некој гестој и “финти“ да ја прелажат :)

Како и да е, во текот на 21 година сум се заљубил само два пати.
 
Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
Не се заљубувам, или уште не сум се заљубил де... Можеби малце, ама ме треснаа од земја толку силно шо нема да ми текне на заљубување во овој живот веќе
 
Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
никад се немам заљубено,нема ни да биди ....... скраја да е....не верувам во такви срања(љубов,мислам hello)
Se nadevam ke go smenis mislenjeto za tvoe dobro.pozz

sum se zaljubuval i sum se odljubuval,ubavo e cuvstvoto ama malce e zaebano koga ke dojde krajot.Tezok period e ama znam deka ke dojde pak denot koga ke mi se sluci toaa......
 
D

DeviL_32`

Гостин
Па незнам баш убаво како да објаснам...
Тоа зависи од девојчето и од карактерот...Прво кога сме пријатели и се сложуваме добро (како што реков зависи од девојчето) тогаш почнува онака да ми се допаѓа девојчето, па после тогаш започнувам да се затрескувам како некоа будала :)
 

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Пааа... многу лесно. Веднаш се заљубив во Warcraft 3 кога ја играв прв пат. И другите Blizzard игри. :p Okay, enough fooling around. :)

Досега само еднаш сум се имам заљубено, заљубување кое траеше околу една и пол година, пред да го достигне својот врв. Ако се одљубам (ова збор е?)... And if I ever fall in love again... It will be with her. :back:
 

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Тешко се заљубувам
 
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Многу тешко се заљубувам ,но ете лани ми се случи да се заљубам на прв поглед и тоа баш буквално само еден поглед! Во гужва беше нешто и ја бев малку одделена од друштвото и он од неговото и некако ни се сретнаа погледите ииии ете Го Сакам!!!:vozbud::vozbud::vozbud: (Платонски)
Ама баш човекот како измислен за мене ,си имам цртано дома по тетратки каков сакам да биде човекот на мојот живот и ете го видов во реалноста
Знам глупа сум:tapp::pos2:
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
па не се заљубвам баш лесно, уствари можам да кажам мн тешко :) ама зато мн се приврзвам и станвам зависен , шо уствари ти претставува како една фаза од љубовта :toe:
 
Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Lele mnogu tesko se zaljubuvam...prvo se fativ so decko mi pa mi trebase edno 4 meseci da se zaljubam noa epten ama zatoa sea mi e top :back:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom