Колку кајганџии се потребни? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не, ќе вртам со тебе, а спуки ќе го малтретираме со скалата ... ајде спуки ваму донеси ја ... ајде спуки сега ваму ... ајде држи ја тука ... ова-она ти текнува? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

divine напиша:
Не, не, ќе вртам со тебе, а спуки ќе го малтретираме со скалата ... ајде спуки ваму донеси ја ... ајде спуки сега ваму ... ајде држи ја тука ... ова-она ти текнува? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Само не ме терајте да се качувам, имам страв од висина !! :? :?

И јас имам, ама додека ја носиш скалата навака-натака ќе се качувам! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Роди ме мајко амал....
Ај, што и да е, да се работи нешто...Скала-скала :) :)

Па ако ви се заубаи од вртење сијалици, може и некое килце ќе симнам, па нема да трчам на „диети“ да видам дали има нешто ново :) :) :)

А го додадовте Пирински_Македонец на листата? Плус еден! Уствари плус 10, зошто десет пати ќе му речеме да си иде, а овој пак се враќа! :ban:

Acid напиша:
А го додадовте Пирински_Македонец на листата? Плус еден! Уствари плус 10, зошто десет пати ќе му речеме да си иде, а овој пак се враќа! :ban:
Него ќе го пратиме со фазомерче да измери дали има напон на далноводот пред да ја менуваме сијалицата. Проверено нема да се врати.

spooky напиша:
Него ќе го пратиме со фазомерче да измери дали има напон на далноводот пред да ја менуваме сијалицата. Проверено нема да се врати.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Која димензија се неонките, од помалките или зеде од оние најголемите.

Добро е додека трае Катја...во темница ќе постираме инаку :pos: :idea:
А инаку неонките се од големите-120цм. 60W.Нека беде светлина - и би светлина :fly1:

Јас за секој случај купив свеќи, ама не знам колкумина ќе треба за да се изгасат ако ги запалиме??

Зависи како би се гаселе ... дали со дување, дали со лизнат прст ... и тоа не е едноставно да знаеш :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom