Колку кајганџии се потребни? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум за неонки помалку бодат во очи... рефлектор ќе те искине бодење в очи :pos:

Буковец напиша:
Не се заебавај бе...Нека падне малку одговорноста и на локалната самоуправа...секој е одговорен за својата неонка, односно, колку ке си агилен толку ке ти свети :pos: :pos: :pos: Ако знам и ја шо кажав сеа :pos: :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Сијалици остануваат, какви рефлекторки и неонки ... финтата е да се врти ... од 100w повеќе, и таман ќе се ... а Ејсид ти дефинитивно нема да ја вртиш да? :pos: :pos: :pos: :P

Јас од политичка гледна точка ќе ги координирам вртењата, дали е рамковно лево или десно, колку проценти на една, а колку на друга страна да се врти и дали масата или сијалицата....

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Јас ќе ви мерам време на дејствието ... само ќе ми кажете дали сакате со програмчево од работа или онака на памет :pos: :pos: :P

divine напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Јас ќе ви мерам време на дејствието ... само ќе ми кажете дали сакате со програмчево од работа или онака на памет :pos: :pos: :P

Ти да не се фатиш за работа...само да се седело со штоперица ладно пивце и мериииии :pos: :pos: :pos:

А инаку што имаш против неонки бе, глеаш ЕСМ што ни прави. Ја еве покренувам кампања сеалиците да се сменат со неонки.
:idea: уаааааа.... :pos: :pos:

Свеќи море, свеќи му е мајката. Туку, знае ли некој колкумина треба да запалат свеќа?

Буковец напиша:
Ти да не се фатиш за работа...само да се седело со штоперица ладно пивце и мериииии :pos: :pos: :pos:

А инаку што имаш против неонки бе, глеаш ЕСМ што ни прави. Ја еве покренувам кампања сеалиците да се сменат со неонки.
:idea: уаааааа.... :pos: :pos:

За сите да бидат задоволни, има неонки што се завртуваат на обична фасонка. Ем ќе заштедиме, ем ќе имаме за вртење. Само тие се малце поголеми, така да ќе го нарушиме основниот постулат дека треба еден да ја врти сијалицата - во случајов, треба двајца :) :) :)

Спуки златен ти си само за во Брисел овде да одјдеш, на Солана десна рака да му бидеш - роден дипломат си.Одма не смири со Дивајн :pos: :pos: :pos: Уствари не сме се ни скарале ние ама за темава де :wink:

Буковец напиша:
Спуки златен ти си само за во Брисел овде да одјдеш, на Солана десна рака да му бидеш - роден дипломат си.Одма не смири со Дивајн :pos: :pos: :pos: Уствари не сме се ни скарале ние ама за темава де :wink:
Фала многу друже Буковец, во Брисел може и ќе дојдам, ама десна рака на Солана.... Шо знаеш што прави со десницата.... :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos:
Освен тоа што ти паѓа на памет верувам и дека некои други поубави работи (поубави за тебе мислев :wink: )

Значи голема неонка што се завртува како сијалица што треба од старт двајца да ја вртат? Во ред бе ... значи све ќе е пута два? Ајде Буковец поправи ме ако грешам, дека како што кажа погодено ми е седењево неможам ни да мислам многу сега :pos: :pos: :pos: :wink:

Дивајн остануваме јас и ти да ја вртиме, глеаш дека никој друг не не врти нас овде :pos: :pos: :pos: Оставај пивото и ај на работа :pos: :pos:

Буковец напиша:
Дивајн остануваме јас и ти да ја вртиме, глеаш дека никој друг не не врти нас овде :pos: :pos: :pos: Оставај пивото и ај на работа :pos: :pos:

Ми го расипуваш одморот? А види ме колку си кулирам (многу ме омалаксува аватарот :pos: )... оф леле, ама ај кога веќе мора ... :( :pos: :pos: :wink:

Ете јас се пријавувам да го штракнам прекидачот на рајот на вртењето.
Со други зборови, да се излежавам дури вртите :) :)

Е па тогаш замоли го Спуки да се смени со тебе мислам дека ќе биде кавлер да ти дозволи да продолжш да кулираш...ја ли сам се да праам, не сум Ламбе=Електрик :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom