Колку и како се провоцирате?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu e tesko nekoj da me izvadi od takt i da me iznervira.Ne sum covek so se nervira za sitnici i mi velat deka sum ladnokrven tip,se nerviram ako nekoj mi rasipi nekoja rabota ili ako me spreci da postignam nesto,a vo nikoj slucaj ne se nerviram za zlobni zabeleski,prefrlanja,obvinuvanja bez vrska,otrovni strelicki ili niski udari i provokacii.Takvite raboti voopsto ne dopiraat do mene i ne odgovaram na niv,oti mislam deka ne vredi da si trosam energija,gubam nervi i vreme za nesto so ne mi menuva i od so ne mi zavisat mnogu raboti vo zivotot,a i ne mi e vazno secie mislenje.

незнам али понекогаш може да се испровоцирам за некоја банална работа мислам неможам ни да сватам после како сум можел , али во глобала многу многу тешко , абе сајла живци :):):)

Не се провоцирам лесно.Ама кога веќе некој си го бара со боринче му ставам до знаење хуз д бос.А тоа сум јас.:pipi:

Лесно провоцирам, тешко да ме испровоцираш, треба стварно да ме познаваш

трпам трпам и одеднаш експлозија

а во некои работи лесно се провоцирам

CopyOfDeath напиша:
трпам трпам и одеднаш експлозија

а во некои работи лесно се провоцирам
Сејм хир!!!

Hm zavisi,jas u stvari i glumam nekogas nervoza a zaso neznam,taka da deluvam kako tempirana bomba ili pa nervozata mi e povrsna,pa vednas ja iskazuvam,a ako e podlaboka vise toa e patenje.Inaku me vadi od takt lesno,ljubomorna,zajadliva drugarka koja gleda da te iskopira za se,a sepak ne cinis.Povrsni luge,luge na koj im zgresil zivotot pa site im se krivi,narcizi,luge sto se precenuvaat,nestabilni licnosti,ligusi......imam mnogu:(

ако имам расположение некој да ме испровоцира тогаш можно е ама тогаш не се нервирам туку онака почнувам жестока дискусија, ама повеќето од времето тешко некој да успее да ме испровоцира.

Taman rabota..cak i jedva go svativ zborov provokacija:)
Slatko i simpaticno mi e...ne me vadi od takt..me iritira i vlece...cak ponekad i pagjam na niv..ali sekogas vo slatka situacija..koga e za loso..se kaam sto sum vlegol vo diskusija! Ipak ja sakam onaa slatka provokacija..ipak e del od mene sekoj den..i love it:)

Па испровоцирана сум често,ама и често знам да се справам со провокацијата,па маме му е*ам на тој што пробва да ме извади од такт. Не ме интересира и да чактиса дека сум испровоцирана,јас му плеснувам во лице се што не сака да слушне(пошто секогаш внимавам на тоа).Не е тешко да ме испровоцира сенешто,ама често провокацијата во револт преминува,па се прави големата.

Најлесно може било кој човек да ме испровоцира и да ме извади од такт за време на пмс нормално..а вака секојдневие татко ми со еден збор ме вади од кожа и ми треба цел ден да се смирам..имам еден другар што може да го постигне тоа во 1мин. од смеење да ме донесе до бес...а сите останати можат само да се обидуваат:icon_razz

Pa vaka ne se provociram lesno ama koa ke se isprovociram tesko na toj do mene so e vo prvite 15 min. Posle toa poleka se smiruvam. :)

ретко да ме испровоцираат.

поготово на некои шалтери или слично. ке им мавам контра т.е. лјубезен ке бидам, зш сум работел така директно со луге и знам како, и секогаш "купувачот" е во право.

а во случаи да ме изнервираат (дефинитивно има такви со нервирачки спосоности) трпам и трпам.

Зависи кога се провоцирам лесно...
Од такт ме вадат многу работи, ама кој ќе ме испровоцира после е тешко него/неа.
Не одговарам на постапките тогаш.
Најчесто враќам само со 1 збор, и ќе го закопам, ама има моменти коа сум расположена многу за карање, и затоа одам до крај:)

не сум толку лесен за провоцирање, избегнувам луѓе кои провоцираат, а ако налетам на такви не наседнувам толку лесно, кој сака да ме испровоцира треба да се помачи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom