Kолку долго можете без секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Колку долго можете без секс?

• Суша е со години, ама „Десанка“ си работи редовно

Гласови: 13 12,9%
  • Ти си луд! Како бе без секс?

Гласови: 32 31,7%
  • Ах, го чекам принцот на бел коњ. Или црвено ферари со црн коњ. Овај, сакам да кажам, дека сум девица

Гласови: 11 10,9%
  • Можам да апстинирам со месеци, ама си носи свои последици

Гласови: 38 37,6%
  • Чедо, мене не ми треба секс воопшто

Гласови: 7 6,9%

• Вкупно гласачи
    101
дали пушењето се рачуна како секс?

Код:
Кои се знаците кои ни укажуваат дека ни треба секс? 
-претерана нервоза
-неоправдана анксиозност, мигрена
-зачестен стрес
-губење на тонусот
-недостаток на потребата за сон
-контрадикторни чувства кои се однесуваат на одредена личност
-зачестени сексуални мечтаења, особено навечер

Е сега се прашувам што ли се случува со сите свештеници, монаси, архиепископи, бискупи и што ли уште не на кои религијата им забранува секаква сексуална активност со цел да бидат слика на пречесниот. Инаку џабе и тие што се уздржуваат кога Ден Браун ги заеба кога докажа дека Исус не бил девица:wink: Уствари он и дете си имал со Марија Магдалена.

Не ми е потребен секс, владата ме ебе секој ден !:pos2: [мала шала]

Koга сум во врска, ко на пример сега 3-4 дена и ме фаќа нервоза, лесно избувнувам:toe:
А кога не сум во врска пак исто 4-5 дена, ама ќе отвориме првин имеников, ако нема ни таму нешто на лагер пуштаме нешто од типот (youyizz.com , tube8.com , redtube.com) и (лева - десна) наизменично:drk:

Не можам да гласам, бидејќи ја нема мојата опција. Ако нема во моја близина некој кој ме привлекува и го сакам, не ни мислам на секс. Значи прашањето е колку долго можам без некој таков, а одговорот е се` додека не ми се појави.:toe:

се пронаоѓам ама баш во секој од горенаведените симптоми еј ... морам да работам на случаов побрзо ова више почна да ми влијае и на здравјето :)

Секосот е релативна работа.Кога има партнер има и секс,кога нема тоа е.Мора да се почека малце.Сепак мислам дека не е толку страшно ако некој период се нема секс.
Ја 4 месеци како раскинав со женска ми и немам секс од тогаш.Не викам дека е сеедно,баш напротив навикат секој ден и сеа наеднаш пресечено мале подруго е,ама тоа е.

Секосот е релативна работа.Кога има партнер има и секс,кога нема тоа е.Мора да се почека малце.Сепак мислам дека не е толку страшно ако некој период се нема секс.
Ја 4 месеци како раскинав со женска ми и немам секс од тогаш.Не викам дека е сеедно,баш напротив навикат секој ден и сеа наеднаш пресечено мале подруго е,ама тоа е.
немора да значи дека кога се има партнер има и секс,можеби партнерот долго време нема да сака да има секс оти не го гледаат сите сексот како морална работа во една врска..лично јас сексот не го гледам како потреба туку како спонтан настан шо сакам да се случи неочекувано...

Гласав за последната опција.
Не зошто сум асексуална, али можам мнооогу долго да нема секс, и да ми биде сасвим ок. (значи не гризам луѓе, не завивам и сл.).
Уствари, да не ми ни текнуе на секс.

4-та опција,паузирам месеци ама после ехаа...доживувам просветлување.

сепак на крај краеви зависи и од околности,некогаш премногу секс,па некогаш сушни периоди...јбг таа е.

Гласав за третата опција несакана последица од тоа е првата опција

pa zavisi najmogu do 2 meseci; a ako sum u vrska zavisi ako ni se pocesti odnosite mozam da pauziram 2nedeli>))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom