Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да имам 2 деца.Двете да бидат машки и една година разлика да бидат.Тоа ми е животен сон,многу би била среќна кога би ми се остварил.Кога имаш едно дете можеби целото внимание ќе у го посветиш на него,но нема да биде убаво кога ќе нема со кого да си игра или ако мора да рча ај другар му.Ако имаш 3 па,премногу е и неможеш на сите подеднакво да им го посветиш твоето внимние.Две е најубаво,ќе се грижиш за нив супер а тие ќе бидат постојано заедно и нема да им недостасува друштво.Ех кога би имала 2 машки,секој ден кога ќе можам ќе ги шетам,ќе одиме на натпревари,ќе играме фудбал во дворотМногу ќе ни биде убаво..
Од каде сеа дека не може на сите да им посветиш внимание? Шо разлика прајт едно плус? И 4 да имаш, можеш да им посветиш внимание, но тука веке проблем се финансиите.
50... паравојска планирам да прам... Машки ако се добро ќе биде ...:pos2:
Ние сме 3 деца во семејството,па од тоа тргнувам.Мајка ми неможе во еден ден и на работа да оди,да готви,да пере,пегла,чисти и даа се грижи подеднаво за нас.Па и тоа слободно време кое го има јас сакам да и кажам нешто,сестра ми сака друго,брат ми трето...не и е лесно...
А има голема разлика меѓу 2 и 3.Кога се 2 на некој начин ќе успееш да им посветиш доволно внимание,да разговарате,да се грижиш за нив...кога се 3 едно плус ти доаѓа,па неможе исто да биде:smir: