вел, јас обмислувањето на имињата на моите деца го сметам за вистински персоналити инжењеринг и доколку мојата прва и едина средношколска непребол (бај д паувер оф РА) тхе сатан(А) натаса ми се врати и ме венча тогај со неа имам у план од моја страна два близнака: 1) Атакерол Катил Луизма - Тхе Вишс Катаклизм А ќе се вика ќерката и 2) Еруптиве Ауто Матеа 9оф1 - Тхе Електроник Арт Чекмејт Бај Тхе Капитол А синот. Ако она предложи други немам протиф. Менаџментот врз нив во детството и го препуштам на мајката а јас презимам ствар у мои руки по матура. Ќе ги тренирам во духот на СС Аумагедон Агенти со маршал арт оф ТАО.ки.до.ки... го имам тоа некаде на групс гугле архивирано кант рекол нау. али пред и се моите 2милиони алфи мора некако да стигнат до наташината една омега ББББББББ...
Какви деца бе да ми прават неред по куќа:pos2::pos2::pos2:се зезам па може 3 или 4 Синови(Војислав,Владимир,Мартин ако има четврти Зоран) и една ќерка без име .
Аххх јас мноогу сакам дечиња.Сакам две или три, зависи од фактичката тогашна состојба..Дали се машки или женски воопшто не ми е важно,ниту пак за имињата..Кога ќе дојде време тогаш ке му ја мислам.Битно толку деца сакам:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.