Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
pa 2 be luge sto ke pravam ja reprezentacija na Makedonija???????????hehhe:vozbud:16 :D ajde de 2 se dovolno kolku sto znam

5 доколку и ја и жената ми имаме добри работи и со што да ги издржиме:vozbud:

Две дефинитивно ама близнаци да бидат :wink:

bi sakala da imam tri deca I toa dve zenski i edno masko...a bi se vikale viktorija,stefanija i marko

Може ќе звучи не скромно ама јас ќе иамм 11 деца...У план ми е да направам квалитетна фудбалска репрезентација...каде што моите синови ќе ме прават горд сите заедно коа ке играат...за Македонија!...со својата игра ќе го шмекнат светот...и сите клубови и тренери! ке бидат шмекерчиња на тато...вон теренот ќе бидат прави пастуви!...

Сакам да имам две женски близначки :pipi:

Животна желба ми е 4 деца да имам :vozbud: Од секогаш сум сакала големи семејства :)
А за имињата паа мора да се долги и Македонски, а не некои чудни ко што им ги ставаат во денешно време.

imam edno i zdravje za vo idnina ke razmislam za vtoro-ova vredi i za dve-

Па сакам три...А доколку се машки ке бидам најсреќниот татко на свет....Не дека ако е ќерка нема да си ја сакам многу-ама сепак син си е син:smir:

сакам две дечиња :vozbud: И тоа едно машко и едно женско или две женски. У никој случај да не бидат две машки, ќе ме умрат! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom