Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Три деца во најмала рака.Што поголемо семејство,тоа подобро.:pipi:

Се надевам дека исто вака ќе размислуваш и после првото родено дете, и ја така викав сакам 6 деца! Арно ама сега имам две и неможам сеуште да се решам за 3то страв ме фаќа.. и овие две ршум праат, па плус бебе озгора незнам, немоем..:smir:

треба првен да го прашаме и типот нели???????
на третото јас ќе му бидам кум
ако биде машко ќе го крстам ТОДЕ на дедо му
а ако биде женско сеедно ТОДЕ ќе биде

:pos2::kesa: Не,не,он мене треба да ме праша,не ја него:wink:
а за ТОДЕ,ќе правиме муабет накнадно...
:pos2:ме изнасмеа човече

јас сакам да имам две најубај дечиња,па сега ќе видиме како ќе фати мајата:pos2:

Се надевам дека исто вака ќе размислуваш и после првото родено дете, и ја така викав сакам 6 деца! Арно ама сега имам две и неможам сеуште да се решам за 3то страв ме фаќа.. и овие две ршум праат, па плус бебе озгора незнам, немоем..:smir:
Оти бе?Еве јас сум спремна на уште деца иако ги имам 3 :) Децата се богатство,нема ништо поубаво на светот од нив.

Оти бе?Еве јас сум спремна на уште деца иако ги имам 3 :) Децата се богатство,нема ништо поубаво на светот од нив.
Lele Natasa bravos ako stvarno go mislis ova za povtorno da se vratis na pampersi bremenost poragaj i neprospieni noki stvarno treba da imas hrabrost BRAVO.
Mene dovolno mi e edno za da mozam da mu ovozmozam se udoben zivot skoluvanje i se ostanato sto e potrebno za edno dete vo ovaa nasa Makedonija ,ali nikogas ne veli nikogas.

Едно, две или три =))
Незнам, имам уште многу време пред да размислувам за деца. А и тоа не зависи само од мене, одлуката мора да биде донесена заедно со партнерката.

Не
Вака,
сега имам еден дечко шо ми е многу посебен и многу го сакам.Епа 3 деца сакам да имам само со типов. Било кој друг да е нема да бидат три.
мислам дека ја затупивме,хехе,ама мора да се разјасни дилемава :wink::wink:
абе тука нема дилема ,ти си во дилема другар!две или три зависи од филан чоек...не иле тоа така како шо мислиш туку размислувај си за тоа пред да се омажиш,не е играчка..

доколку би имал услови би сакал 5 да имам и тоа 3 машки и две девојчиња:vozbud:

Ако имам добри услови, би сакал да имам 4 деца. Ако немам, тогаш две. Обожавам деца, знам дека не е исто така одстрана да гледаш и да си велиш леле слатки се, мирни се, сепак многу покомплицирано е да растеш деца. Но сепак, јас сакам да имам онака, повеќе деца :vozbud:

Ја би сакал повеќе од три, да остаем поколениа за себе за државата а и на крајот па за тоа сме создадени, тоа ни е мисијата на земјата !!!

ja sakam da imam 3 deca, sve maski i da se vikaat luka, andrej i adriano, a ako ima 4-to togas toa neka bide devojce i bi go krsila lana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom