Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Три деца во најмала рака.Што поголемо семејство,тоа подобро.:pipi:
Се надевам дека исто вака ќе размислуваш и после првото родено дете, и ја така викав сакам 6 деца! Арно ама сега имам две и неможам сеуште да се решам за 3то страв ме фаќа.. и овие две ршум праат, па плус бебе озгора незнам, немоем..:smir:

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
треба првен да го прашаме и типот нели???????
на третото јас ќе му бидам кум
ако биде машко ќе го крстам ТОДЕ на дедо му
а ако биде женско сеедно ТОДЕ ќе биде
:pos2::kesa: Не,не,он мене треба да ме праша,не ја него:wink:
а за ТОДЕ,ќе правиме муабет накнадно...
:pos2:ме изнасмеа човече

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
јас сакам да имам две најубај дечиња,па сега ќе видиме како ќе фати мајата:pos2:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Се надевам дека исто вака ќе размислуваш и после првото родено дете, и ја така викав сакам 6 деца! Арно ама сега имам две и неможам сеуште да се решам за 3то страв ме фаќа.. и овие две ршум праат, па плус бебе озгора незнам, немоем..:smir:
Оти бе?Еве јас сум спремна на уште деца иако ги имам 3 :) Децата се богатство,нема ништо поубаво на светот од нив.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Оти бе?Еве јас сум спремна на уште деца иако ги имам 3 :) Децата се богатство,нема ништо поубаво на светот од нив.
Lele Natasa bravos ako stvarno go mislis ova za povtorno da se vratis na pampersi bremenost poragaj i neprospieni noki stvarno treba da imas hrabrost BRAVO.
Mene dovolno mi e edno za da mozam da mu ovozmozam se udoben zivot skoluvanje i se ostanato sto e potrebno za edno dete vo ovaa nasa Makedonija ,ali nikogas ne veli nikogas.

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Едно, две или три =))
Незнам, имам уште многу време пред да размислувам за деца. А и тоа не зависи само од мене, одлуката мора да биде донесена заедно со партнерката.

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
Не
Вака,
сега имам еден дечко шо ми е многу посебен и многу го сакам.Епа 3 деца сакам да имам само со типов. Било кој друг да е нема да бидат три.
мислам дека ја затупивме,хехе,ама мора да се разјасни дилемава :wink::wink:
абе тука нема дилема ,ти си во дилема другар!две или три зависи од филан чоек...не иле тоа така како шо мислиш туку размислувај си за тоа пред да се омажиш,не е играчка..

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
доколку би имал услови би сакал 5 да имам и тоа 3 машки и две девојчиња:vozbud:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ако имам добри услови, би сакал да имам 4 деца. Ако немам, тогаш две. Обожавам деца, знам дека не е исто така одстрана да гледаш и да си велиш леле слатки се, мирни се, сепак многу покомплицирано е да растеш деца. Но сепак, јас сакам да имам онака, повеќе деца :vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја би сакал повеќе од три, да остаем поколениа за себе за државата а и на крајот па за тоа сме создадени, тоа ни е мисијата на земјата !!!

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
ja sakam da imam 3 deca, sve maski i da se vikaat luka, andrej i adriano, a ako ima 4-to togas toa neka bide devojce i bi go krsila lana

Kajgana Shop

На врв Bottom