Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Јас би рекол нека се здрави и живи па колку сакаат нека бидат.А ако би требало јас да одлучам пааааааааааааа...би посакал невозможна комбинација од близнаци машко и женско.Знам дека е тоа многу невозможно но сепак ми останува само надежта...

Veke imam 3 deca zanjte ne se mnogu

Упс!Но јас сум Машко

Kolku ke daj Gospod.Ama sepak bi sakala 2cki zato so ako e 1no samico mnogu ke e galeno

Три, две ќерки и син

Ako imam kes bi imala cetiri...
Maskite bi bile Luka i Dushan, a devojcinjata Karmen,Amelija ili Anastasija

2 сум сакал од секад.. 1 машко и 1 женско !!

би посакал невозможна комбинација од близнаци машко и женско.Знам дека е тоа многу невозможно но сепак ми останува само надежта...
i jas sakam vakva kombinacija i plus uste edno zensko...pa i od 4 nema da mi se slosi...samo da se zivi i zdravi sekako....
a za iminjata paaa mi se svigaat za maski: viktor...luka...david...
za zenski...sara...matea...viktorija....
inace mi se svigaat i onie sto sodrzat po 2 iminja..pr. ivan-bojan ili ana-marija...

Сакам да имам три деца,машко и две девојчинја по можност да се викаат Лука,Лана и ...ај третото нека го крсти жената:

i jas sakam vakva kombinacija i plus uste edno zensko...pa i od 4 nema da mi se slosi...samo da se zivi i zdravi sekako....
a za iminjata paaa mi se svigaat za maski: viktor...luka...david...
za zenski...sara...matea...viktorija....
inace mi se svigaat i onie sto sodrzat po 2 iminja..pr. ivan-bojan ili ana-marija...

Првпат слушам за вакво име.

jas sakam 5 deca 2 maski i 3 devojchina iminja ne znam ama sto pogolema familija tolku podobro bas sakam mnogu deca da imam

хммммм колку ке даде господ толку ке имам да имам пари зена ми би била фабрика за деца :)

Ја Сакам 2 !! ама ако инсистира жена ми за појче... МОЖЕ !! хаха :D :D

OveR...!! This is my destiny...!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom