Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Dve ili tri
Ako se dve masko i zensko
Ako se tri 2 maski 1 zensko
Ke se vikat : maski Kostadin , Kire zenski : Maja ili Vaska

Добро е што не живееме во Кина.
Денес читам дека таму смееш да имаш само едно дете. Биле пребукирани.
Кој ќе залета на второ плаќа 10.000 Ам. долари казна!!!

епа стандард
три е најубаво и многу сакам и ке имам три, само здравје боже :zlo:

Ако финансиски утре дента сум способен ке терам...што знам колку сака нека се нека ми биде пуна куќа...колку и да бидат нека бидат здрави пред се.поздрав.

Jas bi sakala da imam bliznaci,masko i zensko,a ako ne se bliznaci togas bi sakala da imam dva sina,a za iminjata ima vreme,ne sum razmisluvala,toa spontano ke si dojde!

Seuste e rano za deca da razmisluvam,no sepak mislam deka najbolje e da iam 2 de4inja.Sakam da bidat bliznaci.

Па најубаво 2-3 ...НИКОГАШ нема 1 (јас сум единец и неќам што сум)...

Најмалку 2

:je: Сакам да имам најмалку 2 деца,без разлика за полот.Не сакам да се многу блиску со годините од проста причина за да не ми пораснат одма.

Abe sakam dve, po moznost masko i zensko :). A za iminjata jez da tie ke si dojdat sami od sebe i definitivno nema da dadam nikoj da gi stavi iminjata na moite deca i vo nikoj slucaj da bidat: baba mi se bikala taka, a na muz mi tatko mu se vikal tka toa vo nikoj slucaj ni pod razno. Inace Robert i Bora

Edno ili dve. Ne poveke :) I toa sakam masko i zensko. Po dve iminja imam smisleno :) Maskoto ke se vika Martin ili Filip, a zenskoto Bojana ili Dejana

Сакам 2 деца... машко и женско да се :) а за имињата лесно е :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom