- Член од
- 28 јануари 2006
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 2
glufce напиша:сакам машко и женско ама близнаци да бидат
Jas sum bliznak ama ne u horoskop. Mislam deka mozam da ti pomgnam i da ti ja ispolnam zelbata he, he, he.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
glufce напиша:сакам машко и женско ама близнаци да бидат
pearl напиша:Јас сакам 5 сина![]()
И ќе ги крстам Гоце, Никола, Даме, Јане и Кузман. Само имам еден мал проблем. Кој ќе се јунак изнајде....![]()
Шала на страна, би раѓала додека можам, и додека и двајцата сакаме. The more the merrier. Циљам на пет, се надевам дека ќе имам барем три.
Lady Satori напиша::pop: Конкретно во мојот пример , сакам да се држам до тоа = без деца!Зошто?Па , бидејќи мислам дека не секој е создаден за да чува деца.Знам дека некој би рекол дека нема да го имам исто мислење на 40 год. , но едноставно тоа е нешто што секој човек го знае , длабоко во себе!:zid: чабе ќе се убедуваш , дека не е така , кога може да дојде ден и сопственото дете да те обвини дека не си добар родител , и тогаш што?
Мислам дека нема потреба да се преоптоварува било кој со таа тема , ако сака и ако се решил ок , има луѓе кои одличиле да бидат кариеристи , и да продолжат на друга патека , која ќе им понуди нешто повеќе.Не секој е скроен за да биде родител:icon_roll !
Vikto[R]ebel напиша:Сакам да имам многу деца... еп-теМ
Треба да имаме национална стратегија како „браќава“, зашто ни се еба матер. Ќе не претопат. А тие шо не сакаат да раѓаат-прават деца, се надевам дека нема ни да бидат способни за тоа.