Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
dve. edno musko edno zensko. ili bliznaci.

Obozavam deca,golem decar sum.Ne mozam da si go zamislam zivotot bez niv iako sum seuste mlada za da ragjam.Ako sum finansiski dobro situirana sigurno bi imala 3 deca :) Ako ne 2,heheh. Bi sakala da imam dva sina i edna kerka.Edniot SIGURNO ke se vika Filip,kako brat mi,drugiot ili Dario ili Emilijan, a kerkata Mia ili Stela ili Ines. :)

koga gledam doma ne mozat da izlezat na kraj so nas(mene i sestra mi) ne sakam deca:pos::pos:
Ama bi sakal dve i toa maski.polesno e so nih.a ako e zensko ke se cudis dali se ebe dali ja ebat kaj e, sto e so koj e....
ne e za mene zensko

ako se prasuvam jas, bi sakal da imam kolku e mozno poveke no toa e zelba a realnosta sekako zavisi i od zelbata na partnerkata no i od finasiskata situiranost.

Handsome напиша:
koga gledam doma ne mozat da izlezat na kraj so nas(mene i sestra mi) ne sakam deca:pos::pos:
Ama bi sakal dve i toa maski.polesno e so nih.a ako e zensko ke se cudis dali se ebe dali ja ebat kaj e, sto e so koj e....
ne e za mene zensko

Нема да се чудиш бе брат, ќе знаеш. На крајот на краиштата, ако не се ебе после некоја возраст, нешто не е во ред со неа, нели?

Се зависи од тоа како ќе си го воспиташ детето.

Jas ne sakam da ragjam, no vekje ako moram kje ragjam ednash, ako se rodat bliznaci arno ako ne pa arno

Ќе ти се заубаи, па ќе се разраѓаш. Траст ми :) :)

А башка на мажот ти кога ќе му се заубаи да ги прави... мх мх мх ...

Имам едно,сакам уште едно за некоја година,здравје.Бидејки јас сум единец,не сакам да биде и моето дете единец.Тоа е најлошата варијанта.

ja sakam da iam cetiri:dve devojcina i dve maski!znam deka ednoto devojce sakam da se vika:Eva ili Ema,a za drugite neznam!!

spooky напиша:
Нема да се чудиш бе брат, ќе знаеш. На крајот на краиштата, ако не се ебе после некоја возраст, нешто не е во ред со неа, нели?

Се зависи од тоа како ќе си го воспиташ детето.
pa i ne mora da e do vospituvanjeto.Toa moze da bide i do deteto.
Ne velam deka ne treba da se ebe samo da ne pocne uste mala.
Koj znae po kakvi patista moze da trgne.Posle zavisi od drustvo...i red drugi raboti da ne gi nabrojuvam.

Gaea напиша:
Jas ne sakam da ragjam, no vekje ako moram kje ragjam ednash, ako se rodat bliznaci arno ako ne pa arno

Obicno zenite koga rodat edno, posle edna do dve godini im se javuva zelbata da ragjaat uste. Licno poznavam poveke takvi. 8-)

сакам машко и женско ама близнаци да бидат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom