Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
нејќам деца, тие се бељата!

да ми плаче, да ми кења, пари да ми арчи, да ме нервира па уше да не смеам да го искршам од ќотек, па после стресови и сл.. не фала!

Единаесет синова. Треба да напраам уше само десет.

eheeeee pa ti si pominala skoro najlosoto, so se uste samo 10???? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ја сакам три, блиэначиња обавеэно, може и триэначиња ;))))))))) а бидејќи и двете баби ми се блиэначки а до сеа никој немал блиэначиња иам големи шанси ја да ги добијам
јупиииииииииииииии ;))))))))))

I jas sakam decchinja :)
Ich ne mi e vazno kakvi ke bidat, kumot si e zadolzhen za iminja, a kolku?? sigurno tri :)

Tri deca se mnogu...Edno e malce...Pa ostanuva brojot dva.Za edna familija e "taman" dve deca,nema da pravat mnogu vreva kako tri ama sepak deca si se deca :))) ("urlaat" mnogu).

MengelE напиша:
Tri deca se mnogu...Edno e malce...Pa ostanuva brojot dva.Za edna familija e "taman" dve deca,nema da pravat mnogu vreva kako tri ama sepak deca si se deca :))) ("urlaat" mnogu).
А, да пробаш да не ги бањаш у врела вода?:):wink:

Уствари коа ќе размислам и не знам дали сакам :wink:

Како можите бе деца да не сакате?:(
BinkieBaby.jpg

bejb.JPG

bebe%20formiga.JPG

Се би дала да имам три вакви мои! По можност две женски близначиња и едно машко, како што веќе кажав претходно.:wink:
Сакам тоа да ми се оствари!:se_ molam

Да ти напраам сакаш? :pos:
Абе добро е деца да имаш и слатки се, ама кога ќе почнат да се дерат, да се какаат, плус и мирисат чудно...па обрски, па замарања...ама, демек, се исплаќа. :D

Ќе и запериш де - и така и така никој веќе на рака не пери :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom