Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Јас сакам две деца..ама уште рано е за тоа....:nesvest: , ги обожавам децата, во зграда кај мене сум им омилен батко..сите ме сакаат...

ако имам средства за издржување, дефинитивно 3 или повеќе...сакам синови!а, може и една ќерка.

Јас сакам да имам 8 деца, два пара близнаци (малку тешко ама ајде...). Сакам едно BIG HAPPY FAMILY :back:(ова сме јас и маж ми) и децата-:pipi:Андреа :wub:Ева :pipi:Леа и:wub:Габриела, и машките :pehar:Давид :music3:Ангел :ojea:Лео и :smir: Габриел...

Сакам 3 дечиња!!
Две машки - Михаил и Грегори и едно девојче - Ања:vozbud:

Јас сакам да имам 2:helou:

Јас 3 деца сакам да имам две машки едно женско(за да му помага на мајка му на за друго)to e to

Јас сакам да имам 8 деца, два пара близнаци (малку тешко ама ајде...), кои ке се викаат Лео и Леа, Габриел и Габриела, а другите (вака по ред)- Андреа, Давид, Ангел и Ева... Сакам едно BIG HAPPY FAMILY :back:(ова сме јас и маж ми) и децата-:pipi:Андреа :wub:Ева :pipi:Леа и:wub:Габриела, и машките :pehar:Давид :music3:Ангел :ojea:Лео и :smir: Габриел...

Што зборуваш 8 деца...Добро де ама близнаци...комшивка ми има близначиња, абе тоа жената косите си ги кине од нив....:vozbud:

Јас сакам 2, близначиња, машко и женско. Ќе се викаат Лука и Андреа. Ако сака маж ми, се разбира. Ама тоа ваљда за некои 10 години, оти уште неам некој озбилен дечко, а не пак маж :)

сакам две деца-близначиња а дали биле две машки или две женски или можеби мушко и женско а за имиња ќе размислиме само здрави и живи да се

Сакам 3 деца. Две близначиња(машки) и едно девојче. Машки имиња:Филип, Ерик, а женски Лана, Алана, Илиана, Сара, и ако срединатакајшто живеам одговара Haley-моето омилено женско име

Sakam 4 deca.. Prvoto da e masko.. Vtoroto zensko.. Drugite dve bliznacinja maleckiiiiii musko i zenskooooooo E taka :D

Јас сакам да имам повеке деца а би ги крстил:
Нортон
каспер
аваст
панда и т н :)

Јас сакам да имам 2 деца, едно, машко а другото женско
А имиња....Кристијан и Анастасија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom