КОЛИД КОМПАНИ - Ќарот пред достоинството!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
еве најнови извори по разговор со газдата....производите и она што е иштампано на нив е грчко..овие само ги пакуваат и дистрибуираат..

И какво оправдување е ова??? Абе на клада треба!

О.К. еве најнови извори по разговор со газдата....производите и она што е иштампано на нив е грчко..овие само ги пакуваат и дистрибуираат..
И ги прифаќаат како такви веќе со години, без разлика што се навредливи, во желбата да остварат профит.

Каков профит бе за срамота е ова, како само може да очекуваме помош во идиотско-епската војна со Гејалда ако вакви домашни идиоти сами не туркаат во амбис.....
edited: Ги пакуваат а? море да го спакуваат во плик.

Инаку газдата на Колид компани е градоначалник на општина Ново Село од редовите на СДСМ[/quote]

Па од кои редови можи да е такво предавничко копиле?:toe:

па добро ако виделе дека така пишува воопшто не требале да ги увезта!!!кретени!!какви се гомна ќе проголтаат некои луѓе во денешно време само заради профит!!:nerv:

Дали оваа фирма има интернет страна и дали некој ја знае па сите ние да му пишиме директно мислење за овај идиотизам.Ако има некој нека ја пиши.

Епа кога се блокираа производи на нашата Јужна граница на кои пишува ФИРОМ нашите медиуми отворија војна со царината

Колид извезува и во Грција и најмалку што можат да направат е да залепат налепница врз тоа ФИРОМ односно друга декларација за тоа што го продаваат во Македонија тоа треба да важи и за другите фирми бидејки не е само Колид

Odlicna inicijativa za bojkot!

Da nadopolnam samo...
Ne se ogranicuvajte samo na nekupuvanje, tuku kazuvajte im na prodavacite po prodavnicite i firmite zosto. Obrazlozete im. Koga ke prasate za nekakov proizvod kazete im zosto bas toa ne go sakate. Znaci ne samo kutenkata.

Kazete im otvoreno: "NE toa, zatoa sto...i daj mi nesto drugo"

Nema nikakov efekt ako prodavacite se cudat zosto nesto ne im se trosi. Neka ja znaat pricinata, a moze i tie samite ke prestanat da gi prodavaat (te. nabavuvaat) produktite dodeka ne se promeni antiMakedonskata propaganda i praktika. Pred se` tie se onie koi ke go prenesat revoltot od klientot do proizvoditelot/uvoznikot.

NEKA NE IM SE TROSAT PROIZVODITE I NEKA ZNAAT ZOSTO NE IM SE TROSAT!

Bash taka, vo na sekoj chekor treba da se kazhuva shto i zoshto. I ne barajte drugo, kazhete ve bojkotiram celosno zaradi anti-makedonskite stavovi. Kje gi tepame so konkurencija.

Ne smee da distribuira neshto shto e protiv ustavniot poredok na Republika Makedonija.

Dajte be informacii za "gazdata", slika ima li, zhena ima li, deca, kade odat na uchilishte...

Go primetuvash delot .com/en ? Ili pa ocekuvash na angliska verzija makedonski da bide? :)
Не постои воопшто македонска верзија на страната.
Напиши kolid.com и веднаш префрлува на kolid.com/en

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom