Количката која ја менува фудбалската историја во Кочани

Имаше кај баба в село еден срп, си викам да го земам и да го донирам во Осогово, ќе бидам прав филантроп и ќе бидам нателевизор.За татковината - се!
(после ќе читаме во Општи муабети зошто се доселувале во Скопје луѓето.Веројатно поради сликање и да бидат видени во Бекстејџ и Ексклузив - Username 1).

398235_2468559088815_658416976_n.jpg

A вие у Кочани што очекувавте :icon_mrgr: Конкорд да ви пратат.. количка..хахахахаххааааааа :pos:

Нека се отпишат од живите, не само што се срамат они, туку ја срамат и целата Македонија со ваквите идиотски глупости.
Се мислам што да им донирам, врвка за копачки или крампон, што и да подарам од двете сигурно во Кочани ќе бидам крал, ќе ме сакаат и поштуваат како цар. (y)

Не сфаќате вие, не е битен поклонот битна е намерата, ако сме толку паметни и да им донираме 2 колички тоа ќе биде врв :pos:

Се ми се чини дека овие од Кочани погрешно го превеле поклонот , па се очекувале некоја Кола за Возење да добијат . А после кога виделе што им носат , нема бегање ;) Со насмевки на нивните лица се овековечува прекрасната донација.

Бар овој градоначалников на Кочани е богат, можел да им купи една нова, па да го заземат лидерското место во државава, по развој и иновации...

Јас чуди се шо е шемава на фејсбуков со количката :confused:
To e цел ден на факултет ко че преседиш.
П.с се кладам дека едното колце е лепено, кај да е че падни

Не сфаќате вие, не е битен поклонот битна е намерата, ако сме толку паметни и да им донираме 2 колички тоа ќе биде врв :pos:
ајде прајте тема да собериме по 10 денари и две колички да му пуштиме Франција :D

:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom