Ќебап си е ќебап, нема муабет околу тоа. А колбаси има милион видови, крвави, некрвави, лути нелути, вакви такви, така да, споредбата е глупа. Некој колбаси ми се одбивни, али некој ги обожавам..особено лути колбаси.
Колбаси и тоа ако веќе бирам, домашни со помалку зеленчук во нив т.е праз кој неможам да го смислам (за тие што незнаат и праз се додава) а од оние "купечките" роштиљ или вршњачка а може и шарска со кашкавал, доста добра е, ќебапите... само во некои места се добри и погодени, некако премногу пластични ги прават.
абе ако прајме муабет за колбаси правени со мелено месо,тогаш дефинитивно ќебапи,АМА ако прајме муабет за колбаси со парчиња свинско месо во нив тогаш дефинитивно се одлучувам за нив:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.