Која ви е најомилена марка за спортска опрема?

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Адидас дефинитивно многу сум задоволен од квалитетот пред се!!! но и останатите не се за фрлање како што се нике анд1 и слично

јас зедов AND1 патики пред некое време и ич не ми се допаднаа, не ми се толку удобни им треба многу време да омекнат...а на NIKE од првиот ден се ко со нив да се имаш родено

Најмногу работи имам купувано од Најк.Имам и од Адидас,Рибок и други ама сепак омилени ми се најк

Abe imam sve probano i Adidas i Reebok i Puma i.. ali NIKE e najdobra. I za patiki i za trenerki topki... za sve.Pa sea to e to
brand_irony_nike.preview.jpg

За пливање - SPEEDO дефинитивно. Мн сум задоволна со костумите и наочарите посебно..закон

За тренјерки, патики и сл...NIKE

Nike си е најдобра за спортска орема ама и Salomon, Adidas, Reebok и Babolat за тенис не се за потценвење!!!

Патики - Најк и Адидас.
Тренерки - Пума
Скии и опрема за скиење - Фишер или Саломон

Адидас фала богу патики како тенкови ги утепувам од носење тренерки исто нема утка а и стои убаво,после би идел со Рибок па Пума на крај Најк најурда ми се некако пошто на времето сите ги исфураа и сеа ич не ми праат ќеф

Најмногу имам земано nike патики за фудбал пошо то и најмногу играм, ама ко почнав да играм кошара (малце посериозно) зедов Li-ning од Орка (демек добра продавница) не дека се кинат одма ама ко ке ја понисиш 15 min после ногата ти мирисат на пцојсани глувци!!!!:cheeky1: Сеа иам Адидас и се осекат разлика!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom