Која ви е дневната рутина

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
Заначи како ви почнува денот ? кои активности ги имате ? односно која ви е дневната рутина :), и дали ве фаќа досада од истата.
Еве ќе почнам од себе, станувам во 6.00 на работа, одам во 7.00 до кај 15 00 од тука право дома, јадам одмарам или спијам до кај 18.00 или 19.00 часото, по што одам на трчање. од тука пак дома нешто вечера, кога како после фаќам некоја игрица или кајгана, скајп или фб до кај негде 23.00 во 00 00 си одам во кревет. и пак се исто некако шаблонски ми поминуваат деновиве сем сабота и недела е тука правам шо ќе ми текне на ум :). сега на ред сте Вие.

Станувам а за другото само по себе....

Сега ќе си легнам :D, ќе станам во 5, ќе јадам и ќе седам на машинава. Ќе испаднам накај 9 ќе се вратам накај 2 и до сабајле фри тајм :) и пак така

И не ме фаќа досада, ако се случи тоа одма менувам нешто ;)

Станувам у 05:00 пијам 2 литри вода одам на работа таму со колегите пииме ракија и мезиме патлиџани краставици цела ден , си идам дома во 20 :00 се тушрам уклучувам фејсбук кајгана и музиче малце да проискулирам испаѓам се прибирам дома у 2,3,4 зависи спијам после и одам на базент или пак негде си барам неш за работа по другари по гости дома на фејсбук и така го минам тој слободен ден ... :D одприлика тоа ми е дневната маршута во моментов по детали точно ако објаснувам мн куцање а од сабалје не ми се куцa :D

Станување - Работа - Дома - Попладенвен одмор - Вечерно Кафе.

Буквално секој работен ден исто!

Веќе сум програмиран со оваа динамика и телово само функционира по овој ритам, без јас да му дадам наредба ;)

Екрем стајл.. Кучи посо, кучи посо.. Ето шта знам.. :)
Станувам, се бањам, праам за јадење или нешто овошје. Идам на работа. Стигнувам. Пушам цигара пред згада. Почнува работа. Работа. Работа. Работа. Работа. Работа. Цигара. Идам дома. Ручек. Правам кафе. Цигара, кафе и ТВ+ПЦ. Кучето. Цигара + ПЦ. Цигара + ПЦ. Цигара + ПЦ. Цигара + ПЦ. Цигара + ПЦ. Кревет + ТВ (ЕДО). Спијам.

Станување - 9:30 часот
Прв оброк - 10:30 часот
Витаминизација - 10:50 часот
Втор оброк: 13:00 часот
Трет оброк: 15:00 часот
Тренинг: 16:15 часот
Post-workout оброк: 17:50 часот
Четврт оброк: 18:15 часот
Петти оброк: 20:15 часот
Витаминизација: 20:40 часот
Шести оброк: 23:00 часот
Легнување: 23:30 часот

Тој е принципот на целодневен ангажман за храна, тренинг и витаминизација.
Скоро нов режим па мора строго држење до него :)

Станување - 9:30 часот
Прв оброк - 10:30 часот
Витаминизација - 10:50 часот
Втор оброк: 13:00 часот
Трет оброк: 15:00 часот
Тренинг: 16:15 часот
Post-workout оброк: 17:50 часот
Четврт оброк: 18:15 часот
Петти оброк: 20:15 часот
Витаминизација: 20:40 часот
Шести оброк: 23:00 часот
Легнување: 23:30 часот

Тој е принципот на целодневен ангажман за храна, тренинг и витаминизација.
Скоро нов режим па мора строго држење до него :)

prijatele so treniras :)

сеа овие денови станувам сабајле кај 8 пошто имам тренинг ...потоа си идам , јадам , седам на ПЦ , одмарам , па после дури кај 8 излегувам..но не е секој ден така ...скоро секој ден имам различен распоред..
:D

Потписот мој не ти кажува нешто? :)

epten blisku mi e kompjuterov okjoravev baska star kompjuter imam :), da te prasam i taka sme kaj bodi bilding sakam da skinam edno 5 kilogrami dali da zemem L karnitin sum cul za pozitivni svojstva ama ne sum konzumiral do sega kakvo e tvoeto iskustvo
--- надополнето: Jul 27, 2011 9:55 AM ---
do
сеа овие денови станувам сабајле кај 8 пошто имам тренинг ...потоа си идам , јадам , седам на ПЦ , одмарам , па после дури кај 8 излегувам..но не е секој ден така ...скоро секој ден имам различен распоред..
:D

dobro e som sekoj den ti e razlicen :), abe da imam odmor samo na spienje ce go posvetam :)) hah hah ah

типично Македонски, прва работа - кафе!
останатото не е битно ..

epten blisku mi e kompjuterov okjoravev baska star kompjuter imam :), da te prasam i taka sme kaj bodi bilding sakam da skinam edno 5 kilogrami dali da zemem L karnitin sum cul za pozitivni svojstva ama ne sum konzumiral do sega kakvo e tvoeto iskustvo

Animal Cuts до сега сум слушнал дека е успешен во неговата работа како топач за масти.
Но бидејќи никогаш немам користено топач (не ми требал) не можам со сигурност да кажам.
Еднино што знам е дека се е до исхраната, ако таа ти е средена и точно знаеш колку калории, протеини, јаглехидрати и масти внесуваш дневно за брзо време ќе ги воочош резултатите.
Посебни вежби во теретана нема, освен тоа што треба да вежбаш со помали килажи но поинтензивно и повеќе повторувања во серија.

Како и да е, веќе отидовме офтопик, има тема за бодибилдиг и совети па оди таму, верувам сите кои се искусни, ќе им биде драго да ти помогнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom