Која ваша особина најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата nataly92
  • Време на започнување Време на започнување
too annoying some times :)

Нервозен, избувност, што после 2 минути сум cooled и криво ми е што сум постапил така (а можеби и не треба да ми е) :confused:

Што не секогаш си ги слушам советите, а ептен добри совети си делам. :selfhighfive:

nekako sramezliv sum...a i mnogu se mislam , dur da odlucam ...

Недостатокот на само-дисциплина (само-контрола) и срамежливоста...

Толеранцијата....до сега ќе имаше многу пукнати носови али ај ќе биде еден ден.

неможам да издвојам една но ке пробам најлошите да ги издвојам..

1. - многу сум искрен и у фаца ја кажувам вистината која за жал секогаш боли.
2. - откако ке помине одредем момент - отпосле ми текнува што све сум можел да направам / кажам за да отиде во позитивна полза ситуацијата
3 - многу заборавам ... :\

Чести, Цинични - Пасив - Агресив педерски моменти кон луѓе што не заслужиле.

Премногу сум искрен и реален, тоа ми е особина која малку ја мразам а многу ја почитуваат и злоупотребуваат. И исто така се мразам коа сум нервозен зашто имам многу психопатски напади и психози. Плус секој ден се трудам да сум подобар од вчера. Воздра

Брзоплетоста и нервозата ме нервираат.
Колку е глупо да те нервира фактот што си нервозна.

Понекогаш знам глупо да изреагирам или пак да се скарам со некого без да размислам.
И секогаш правам грешки од брзоплетост.
Пример:
25x25=126
И самата не знам како го пресметав.:tapp:
Од каде?

И зборувам како машина. 300km/h. Често се случува луѓето да не можат да ме разберат што зборувам.
Треба да добијам признание за брзо зборување.:place: А баш е грдо.
И морам да работам на себе.

Како што баба ми или дедо ми би ме нарекле - жижник.

Уф, ајде, Квин, успори малку...бавно, бавно, смирено...УФ! Ќе пукнам!:pos::(:confused:

hristina tebe ne ti e lesno.. kako mozes taka da funkcioniras??[DOUBLEPOST=1403888274][/DOUBLEPOST]sebicnosta,zavidlivosta,inaetot

hristina tebe ne ti e lesno.. kako mozes taka da funkcioniras??[DOUBLEPOST=1403888274][/DOUBLEPOST]sebicnosta,zavidlivosta,inaetot

Како да функционирам?Не те сфаќам. :cautious:
Едноставно инатот ми е заштитен знак,а онаа горделивост која беше заастапена во големи количини,сеа ја снемува.Па и добро е да се има, сепак во помала доза.;)

Toа што колку и да се трудам на некого да му угодам ,тој/таа не знае да го почитува тоа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom