Која ваша особина најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата nataly92
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2014
Мислења
12
Поени од реакции
0
Самиот наслов кажува се, која особина ја мразете и сакате воопшто да не постои.:)
Иначе не проверив дали има ваква слична тема, нека оди во канта ако има.

Брзоплетност. Многу сум брз во се, и покасно ќе си речам, уф зошто баш вака направив кога можев подобро со размислување

"Многу сакам женски пупачиња" :D :D
Незнам како да го изгасам мозокот на 2 минути, константното замарање за се што постои го мразам највеке од се...

Многу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.:sick:
А и многу сум брза на јазик, во моменти на лутина не знам шо зборам.

Многу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.:sick:
незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постови :)
Како дечко ти се справува ? без лоша намера, искрајно е прашањево.

незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постови :)
Како дечко ти се справува ? без лоша намера, искрајно е прашањево.

немаам дечко малаа сум хаха, а и требен ми е сега.:noze:

Тоа е навистина голеееем проблем :D

Јас па очекував на темава да видам како сме сите многу наивно добри, секогаш помагаме, веруваме на другите, а истите ни го бодат ножот во грб и не искористуваат.

Тоа што сум љутко и се љутам за глупости, иако љутината испарува за неполни 3 минути. :D

Исто како членот погоре, незнам да се опуштам некогаш скроз и да не размислувам за ништо. Буквално 24/7 размислувам за некакви работи меѓу кои и ситници за кои стварно не вреди ич да се замарам ама ете..

Мразам што не можам да поднесам лицемерие, и што не можам перфеткно да се вклопам во тој свет. Уствари не дека не можам, во смисла не сум "итар" или кизне шо, ми пречи ете, не ми е некако удобно... :(

И стварно не знам дали ова ми е мана или доблест. :confused:

Преувеличување од игла слон,превише анализирање и замарање со глупости, углавном overthinking;)

Па ти си била ептен за никаде :tapp:[DOUBLEPOST=1396380549][/DOUBLEPOST]Мрзеливоста, непокажвање доволно самодоверба на моменти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom