Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Edno od niv:cool: ali problemot e sto Angliskiot buldog e 600 evra,a Amerikanskiot nez kolku e ali i on bi trebalo da e tuka negde so cenata :(
English-Bulldog3.jpg
americanbulldog_grass.jpg

sibirski haski so plavi oci mnogu gi sakam kamo nekoj da mi podari ama nema mnogu se skapi kucina :)
work.6889730.2.flat,550x550,075,f.micky-blue-eyes-siberian-husky-dog-nz.jpg

images

цитат: „Ако сакаш куче, земи стварно куче, а не егзистенцијалистички филозоф. Еве, види го ова, (покажува кон сибирското хаски),тоа е куче, Ален Делон!“

И многу интересно одат , Баш се фрцкаат. :)
ВО моментов немам услови, ама ако еден ден имам куче, ќе биде такво.

Англиски булдог, хаски, вучјак, шарпланинец, ротвајлер - мои топ 5 најубави раси кои би ги чувала :)

golden-retriever-puppy.jpg
ретривер најверни кучиња
Cocker-Spaniel-Puppy-Picture.jpg
кокерче нешто најмило:love:

Sekoe koesto ke porasne nad 50cm u visocina,a od pomalite samo Germanski kratkodlaki Terier ama top 5 sto bi cuval so zadovolstvo se Argentinska Doga, Poenter, Aljaski Malamut, Sharplaninec i Rotvajler bas po ovoj redosled :)

Имав куче мешавина од Пит Бул и Пинчер но загина:(,дали некој може да ми кажи што "раса" e тоа и каде можам да набавам исто такво пошто ова го бев зел од Вардариште.Фала однапред:)

Сакам големи кучиња, не пекинезери, пудлици.. таквите раси повеќе ми се како за украс.
Не сум имала прилика да чувам куче бидејки сум во стан, но кога би имала би чувала едно од овие:
2393458.jpg
labrador-retriever.jpg

germaski_ovcar.jpg

Хаска, Лабрадор и Германски овчар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom