Која радио станица најМНОГУ ја слушате?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување

Омилено радио

• Канал 77

Гласови: 4 1,3%
  • Антена 5

Гласови: 173 57,3%
  • Радио 2

Гласови: 7 2,3%
  • Друго (Наведи)

Гласови: 118 39,1%

• Вкупно гласачи
    302
Od Makedonskive najmnogu gi slusam Radio Ros i Fortuna, a od tukasnive The Wiz i Kiss FM. Ali retko slusam radio, samo koga sum u kola, i togas samo ako mi se zdosadile site cd-a pa mi treba odmor od istite pesni.

Од нашите најчесто Антена5, многу поретко City, а најголемиот дел од денот го поминувам со AH.FM дефинитвно најдоброто Trance Radio на планетава

Дома слабо, во кола понекогаш, Club fm најчесто, другиве поима неам кај се што се, a Антена ми е мфф :pos:

fortuna i jazz fm.........ama ne se zadrzuvam striktno na edna stanica, menjam pa ako mi se pogodi pesnata ostavam dodeka ne dojde druga dobra pesna.........

antena 5, aj ve molam nekoj neka mi objasni kako da go slusam preku internet fala odnapred

Антена 5, многу ретко Метрополис

Sity или Metropolis,може некогаш и Fortuna
Antenna 5 пуштаат некогаш добра музика-ама не можам да ги поднесам водителите,ме нервираат :)

Антена 5. :pipi:

И Форутна понекогаш, ама нож ми иде да си тргнам од "Кунем се у љубаааааааааааааааааав, бла бла бла, и шта ти са мном фалииииииии, бла бла бла, нек сто пут сам мушкарааааац, на женској страни ја увек сам..."... Полнење со глупост добивам, инстантно. Eбем ти стиховите, кој ти ги пиша, кој те запусти. Парите да ти вратат.

Кај ми е бе самоубиственото смајли кога ми треба...

Антена 5 Најмногу ми се свиѓа онака се издвојува од сите...

порано слушав антена до душа и сеа слушам чат пат али мн етапа зашто даваат 1 пеана па 5 мин реклами па пак 2 пени па пак 5 мин реклам.Сеа слушам најчесто city radio и радио 2 топ се и двете нема збор

Definitivno Antenna5 on the air everywhere :) edni od retkite koi znaat sto rabotata lugjeto i da ne pustaat muzika samo da zboruvaat ke go razveselat covek. The besttt

Најмногу Antenna 5 и ClubFM ( Преостанати: PROTON FM (new york) Live TUNEL IN FM Live) и др. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom