Која професија најмногу ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Лихвар, Рекетар, Крал на подземјето, Газда на слаткарница(за да конзумирам сладолед колку шо сакам) ;)

психијатар. ама додека завршиш ќе се мрднеш и тебе ќе треба да те лечат :pos::toe:

Од овие реалниве што би можел да бидам е градежник-нешто ме влечи накај таква работа, гнасна и многу чесна, ама поради условите во кои работат овие работници посебно кај нас ја избегнувам.
Исто реална е хотелиер, да работам во голем хотел, би можел да бидам што било, но најмногу би сакал да сум генерален менаџер, или шеф на одреден сектор во хотелот.

Нереална ми е тату мајстор.:toe:

Муж на Агда .Чистам , перам , готвам, и све што ќе посака.Ако нејќе Агда , може и на некоја друга само нема да го пружам својот максимум.

Кампер. Уживанција :P

Инаку, computer forensics examiner

Фoтoрепoртер oд вoенo пoдрaчје....

Клик-клик БУУУУМ!!! :cool:

Тоа што го работам, ( избавивач, по сељачки речник) обезбедување стрикно во ноќен клуб ;) :ojeaa:

специјална полиција...

Бадијалџија да не е фалба али се пронајдов во ова и сум доста професионален едноставно ми легна :D :LOL:

Инспектор за општ криминалитет

Последно уредено:
Сакам да бидам патолог и пред да ме оцените како мрачна личност (како шо многу луѓе прават) да ви дадам аргументи..нели патолог е човекот шо прави аутопсии на мртвите тела, да открие од што умреле а тоа ме потсетува на детективската работа што ја обожавав! И сакам медицина, но да работам со живи луѓе се плашам, да не ги повредам оти ако пациентот недај боже умре, ти си крив, а вака во патологијата секако е умрен.. јако а :D а да не збориме за добра плата и за тоа дека патологијата е ретка во МКД па има поголеми шанси за вработување.

Сакам да бидам патолог и пред да ме оцените како мрачна личност (како шо многу луѓе прават) да ви дадам аргументи..нели патолог е човекот шо прави аутопсии на мртвите тела, да открие од што умреле а тоа ме потсетува на детективската работа што ја обожавав! И сакам медицина, но да работам со живи луѓе се плашам, да не ги повредам оти ако пациентот недај боже умре, ти си крив, а вака во патологијата секако е умрен.. јако а :D а да не збориме за добра плата и за тоа дека патологијата е ретка во МКД па има поголеми шанси за вработување.
Тој што ти е на маса не жив меѓутоа жив е тој од другата страна што се гони и твојот потпис означува дали е убиство или не. Еден погрешен чекор во работава и лежиш ќорка. Иначе сите сакаат да се патолози додека не влезат во мртовечница :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom