Која професија најмногу ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Новинар. Дваесет и четири часовна ,,машка" работа, темпераментна, комуникативна одговорна професија. Постојано во допир со информации.

Новинар. Дваесет и четири часовна ,,машка" работа, темпераментна, комуникативна одговорна професија. Постојано во допир со информации.
Да точно дека е во постојан допир со информаци, ама е исто така и во постојан допир со тужби:pos2:

Пилот
Нема ништо поубаво од тоа да леташ насекаде

зашто МАШКА РАБОТА????? Студирам новинарство,волонтирав во весник, и сон ми еден да бидам колумнист или фоорепотер!!!!

а за тужбите: тоа само ако се бавиш со политика или шоу биззз!

Паа би сакал да сум адвокат,дипломат или нешто врзано за политика...некако тоа најмногу ми лежи,па сеа..ке видиме:wink:

Уредник на модно списание :pipi:

Што било поврзано со астрономија. Ептен многу ме привлекува тоа,се надевам дека ќе имам можност да студирам за тоа,а после здравје да најдам и работа во струката.
Освен тоа,сакам и програмер,и уште една неостварена желба-професионално да се бавам со ракомет.

Јас би сакал да сум новинар во TRAVEL CHANNEL. па има ли нешто боље! Патуваш и демек работиш.

Сакам да една од неколкуте кои го контролираат целиот свет.

Сакам да сум воен дописник.
Сакам да сум таен агент.

Oд секогаш ме привлекувале работи околу детективи, форензичари, патолози, агенти, така да и јас би сакала да работам такво нешто.

Инспирирана од сериите како CSI :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom