Која песна ве потсеќа на вашата љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Love like honey-Pretty Ricky добри ама лажни времиња :nenene:

Insatiable-Darren Hayes прекрасна сегашност :helou: :back:

-=Love comes Again-Tiesto=-....ни беше омилена песна со бившиот...

Моментално : Молитва-Марија Шерифович и Brian Adams-Everything I do I do it for you :cry:

Сергеј Четкович-Погледи у тами и K.C. & the sunshine band-That's the way I like it !:back:

Anguun-Snow of the Sahara

Ponovo- Natasa Bekvalac i Tonight- Reamon. Prvata nekako kako zastiten znak mi e... Toj mi rece deka go potsekala na mene, pa ottogas i mene na nego :) A sekogas koga ke mi titnese ili koga jas ke pomislev na nego, vednas pocnuvase taa pesna...kakva koincidencija :):):):) A za vtorata mozam da recam deka na taa pesna go "zabelezav"...
...and he killed me with his smille...

Дивље Јагоде - Марија
а за мене песна која мислам дека ми ја кажува биографијата моја е Саша Матич - Краљ изгубљене ствари

Хм, по нешто од архива ископав :)
"Beautiful Maria of my Soul", "Iris", "Blower's Daughter"...

Но кога станува збор за безусловна љубов- "Дуни ветре преко јетре".

Eleanor Rigby - Beatles

За секоја љубов што сум ја имал имало по некоја песна, за некои имало и цели албуми. Е сега на песните баш и не ми текнува (тоа само кога ќе ги слушнам) али ми текнува на цел албум од Крис Корнел - Еуфорија Морнинг. Многу добар албум
Албумот остана, а љубовта ја сменив :)

Definitivno Morandi Love me ...
Ali toa e za minatoto iako ne mi znaci sega nisto onaka me mavaat nekoi gadni mornici i bockanja u stomakot....
Ali ima i nesto dr. ova leto me udri edna pesna sto nema veze od muzikata sto ja slusam ama neznam ednostavno me zacesa u srce.. toa e NEVERA taka se vika pesnata ne mi teknuva od koj e ..... Ali sega i so segasnata devojka so koja idam ednostavno koga gi slusam Plavi Orkestar ja gledam nea pred mene:back:

The phantom of the Opera, Thai ci muzika, Lorena Mckennitt

Da znas od Vesna Pisarovic na taa pesna prv pat sum zaplakala za masko i se skaravme i posle pola godina koga se smirivme prvata pesna sto ja slusnavme bese taa i mislam deka nikoj pat nema da ja zaboravam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom