Која песна ја одбележа 2008ма?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Која песна беше најслушана оваа година?

• Mercy - Duffy

Гласови: 8 5,2%
  • I kissed a girl - Katty Pery

Гласови: 27 17,4%
  • Игри без граници - Тоше

Гласови: 31 20,0%
  • I'll do you like a truck - Geo Da Silva

Гласови: 13 8,4%
  • The Hardest Thing - Тоше

• So what - Pink

Гласови: 5 3,2%
  • In and out of Love - Armin Van Buuren

• If I were a boy - Beyonce

Гласови: 1 0,6%
  • 4 minutes - Madonna и Justin

Гласови: 8 5,2%

• Вкупно гласачи
    155
I kissed a girl - Katty Pery дефинитивно !!!!!!!!
коа само на Гоце у парк ја слушав како ја пејат луге а и на плочник после тоа мислам дека нема конкуренција :pos2::pos2::pos2::pos2:

се мислев помеѓу I kissed a girl и The hardest thing, сепак според мене најголем хит беше The hardest thing. сеуште така ми звони телефонот:pipi:

Geo Da Silva - I'll Do You Like a Truck мислам дека беше најслушана покрај таа од Katty Pery што ми кинеше нерви зашто насекаде ја слушав.

Од домашнава сцена се знае The hardest thing и Игри без граници од Тоше.

Geo Da Silva - I'll Do You Like a Truck и Katy Perry - I kissed a girl се вртеше најмногу, а од домашната Игри без граници

сегде се пушташе Од гео да силва
ама сепак светски хит беше од кејти перри... дефинитивно
најзаразна песнаааааааааааа.......

Ne mozam da se odlucam megu Maddona i Katy,isto bi ja dodala i Amy,Morandi -Angels...Tose ofcourse.ubava muzika se slusase godinava.

Песна што ја одбележа 2008 година е дефинитивно In and out of love според мене, а инаку и The Hardest Thing од легендата Тоше Проески беше доста вртена.

партиската на ВМРО ДПМНЕ за предвремените избори :)
и игри без граници на тоше а исто и оваа The hardest thing

Уфф,сите беа хитој.
I kissed a girl и I'll do you like a truck цело лето се вртеа по плажи и кафичи. Сеа есенва хит беше од Пинк-So what,а и од Бијонсе-If I were a boy е исто така уба.
Сите ги сакам,ама од Тоше најмногу :pipi:

Од понудените, In and Out Of Love од Armin, дефинитивно. А траки кои стварно ја обележија 2008 година, според мене:

Sunlounger Feat. Zara - Lost - ако добро го разбрав Армин во четвртокот, убедливо води на A State Of Trance Top 20 за 2008...

Arnej - They Always Come Back, Fading Memories, The Ones That Get Away - Типот распали оваа година, избран за најдобар продуцент за 2008 од страна на Армин.

Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge, Sunshine - феноменални прогресив/аплифтинг транс траки.

Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klass Vocal Edit) - најдобрата електро трака за 2008...

Има и други, не ми текнува сега..

Мал апдејт...

Orjan Nielsen - La Guitarra - скоро на сите дј листи се појави, и најголем конкурент на Lost на A State Of Trance Year Vote 2008 листата... За победникот, ке почекаме до четврток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom