Која наша музичка "ѕвезда" ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Не го поднесувам:

• Кристијан од Идол

Гласови: 69 48,9%
  • Виктор од Идол

Гласови: 53 37,6%
  • Некст Тајм

Гласови: 51 36,2%
  • Александар Тарабунов

Гласови: 36 25,5%
  • Ѓоко Танески

Гласови: 30 21,3%
  • Сузана Гавазова

Гласови: 44 31,2%
  • ЏејЏеј и Компанија

Гласови: 73 51,8%
  • Викторија Лоба

Гласови: 29 20,6%
  • Од листава никој, ќе наведам кои

Гласови: 18 12,8%
  • Не мразам никој

Гласови: 12 8,5%
  • Слаткар

Гласови: 61 43,3%
  • Некои од рапериве

Гласови: 40 28,4%

• Вкупно гласачи
    141
Од пејачите полесно е да кажеш кој не те нервира одколку кој те нервира, па вака не ме нервираат, сите оние кој прво се промовираат на 103-ка, сите кога ќе ги прашат од кога почна со музика, не одговараат уште од мал(а).
А една од најдебилните изјави во последно време, а може да се каже и невреме е на еден од ДНК што знам кој беше, кога правеа концерт на САЕМ, кажа дека тоа врв во кариера на секој музичар да направи голем концерт како нив. Прво не ми се веруваше, а после се згазив од смеење, бидејќи таков виц одамна немам слушнато. Значи според него концертите на Deep Purple, Faithless и многу други што направиле концерт на саем се врв на кариера? :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp::tapp::tapp: :tapp::tapp:

Да, да, јас баш бев на тој концерт. Концерт-по катастрофа не сум бил и видел откако сум жив. Ни атмосфера ни ништо. А како го најавуваа ко којзнае што е. Не е само кај нив, и другите т.е. сите прават така кај нас во МК.

37035a14a91345439224db8.png

Ова кажува сѐ.

Посоодветно прашање , и пократко да се одговоре , би било : Која наша музичка wanna be "звезда" НЕ ве нервира ...
А на прашањето погоре ќе ми треба една ноќ за да одговорам ...

Несомнено од наведените Ѓоко Танески, Некст Тајм (делумно) имаат музички квалитет. А читам дека го спомнувате и Белов, па што му фали? Се труди, а никогаш не сум приметила да влегува во филм и доказ за тоа е вниманието кое го посветува на сите кои ја почитуваат неговата музика, таквите треба да ги поддржуваме.
Еве гледам и Кико на почетокот беше посветен на неговите обожаватели ама како одминува времето „одлета“ и тој. :) Жалам што неквалитетот на композиторите прави грда слика за многу квалитетни гласови во МК, ако не го гледаме нивниот личен стил, харизма, речник, однос пред камери...

Жити се од кај ти искочи Сузана Гавазова во оваа листа?
Сепак ќе си кажам дека од горенаведените ниеден не ми оди на живци, сите си имаат своја цел и секој на различен начин сака да ја оствари со тоа шо некои ова ги имресионира, а некои не. :)

Жити се од кај ти искочи Сузана Гавазова во оваа листа?
Сепак ќе си кажам дека од горенаведените ниеден не ми оди на живци, сите си имаат своја цел и секој на различен начин сака да ја оствари со тоа шо некои ова ги имресионира, а некои не. :)

Може ти ќе викаш сега од кај Сузана Гавазова тука, но друг ќе вика абе што не си ја ставил Сузана Гавазова. И она спаѓа во тие прчлите. Немој да мислиш дека е убава и светец е.

а има ли некој/а 18+ на оваа тема пишано? гарант сите сте тинејџери.

а има ли некој/а 18+ на оваа тема пишано? гарант сите сте тинејџери.
шо има веза? имаме сите право да си го кажеме мислењето.
Може ти ќе викаш сега од кај Сузана Гавазова тука, но друг ќе вика абе што не си ја ставил Сузана Гавазова. И она спаѓа во тие прчлите. Немој да мислиш дека е убава и светец е.
не бе, онака дека само она фолк пејачка, а доколку се работи за прчење тука она има оскар за тоа. ;)

А Елвир со играњево и Адриан Гаџа :D комедии се...само копираат
-Овој па едниов Џастин го емитира. :D

Кој го емитира Џастин, Гаџа или Елвир, или Џастин од нив учи потези?

Па ти што мислиш?
-Кој е? :D
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:53 AM ---
Ме чуди само едно нешто.
Како може ЏејЏеј и Компанија да биде пред Кристијан и Виктор од Идол и Тарабунов. :D
Зар толку омразени се кај нас? :D
Ај Лоба ја ставив онака да видам само дали ќе има и негативни гласови, и ете има но никој не кажа некој лош збор за неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom