Која наша музичка "ѕвезда" ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Не го поднесувам:

• Кристијан од Идол

Гласови: 69 48,9%
  • Виктор од Идол

Гласови: 53 37,6%
  • Некст Тајм

Гласови: 51 36,2%
  • Александар Тарабунов

Гласови: 36 25,5%
  • Ѓоко Танески

Гласови: 30 21,3%
  • Сузана Гавазова

Гласови: 44 31,2%
  • ЏејЏеј и Компанија

Гласови: 73 51,8%
  • Викторија Лоба

Гласови: 29 20,6%
  • Од листава никој, ќе наведам кои

Гласови: 18 12,8%
  • Не мразам никој

Гласови: 12 8,5%
  • Слаткар

Гласови: 61 43,3%
  • Некои од рапериве

Гласови: 40 28,4%

• Вкупно гласачи
    141
Зошто Ѓоко Таневски,човекот си е пејачиште ,си пее и не се гура непотребно сегде,од наведените ме нервираат Белов и Тарабунов,овој Хихо не го констатирам па не ме нервира

Ѓоко највеќе од сите не избрука на Евровизија. Англиски да не се знаело.....ц ц ц ц ц.
--- надополнето: Nov 1, 2011 3:57 PM ---
Сакам и од другите да слушнам зошто ве нервира Кристијан од Идол?

Ѓоко највеќе од сите не избрука на Евровизија. Англиски да не се знаело.....ц ц ц ц ц.

Не е битно дали добро ќе зборува, битно е добро да пее, а тоа одлично го направи на евровизија ;)
--- надополнето: Nov 1, 2011 3:59 PM ---
Тоа што цело време се фали дека има тетоважа, цело време на таа рака го држи микрофонот да се гледа, и цело време со засукани ракави пее :tapp:

Отиде за пеење не за англиски, не е ни првиот ни последниот што не знае англиски ,човекот испеа топ ,значи за човек што знае да пее нема оправдувања од типот матрицата не беше добра ,микрофонот не чинеше ,јас кога го слушнав реков е алал да ти е, првпат некој толку сигурно и без грешка да испее,мене ме воодушеви

Отиде за пеење не за англиски, не е ни првиот ни последниот што не знае англиски ,човекот испеа топ ,значи за човек што знае да пее нема оправдувања од типот матрицата не беше добра ,микрофонот не чинеше ,јас кога го слушнав реков е алал да ти е, првпат некој толку сигурно и без грешка да испее,мене ме воодушеви

Абе и мене ме воодушеви, но треба да се знае англиски. Утре може на гости ќе го викнат во Русија, како најдобар македонски пеач. И тој што ќе каже?
-Мое мислење...МОРА да се знае англискиот.

Сите... ама ај ќе речам Некст Тајм, врска немаат од пеење, а башка незнаат ни две реченици да сврзат, незнам зашто толку мн. ги фураат.

Зошто мислам дека имаше ваква тема?

Инаку, ме нервираат многу луѓе од нашата музичка сцена, но пак тоа не значи дека ги сакам сите од странската.

Сузана Гавазова не знам зошто сте ја ставиле во листата, не знам што зошто жената би нервирала некого?
А можеби дека не сум слушнал каква е во интервјуа, па затоа.

Александар Белов не го поднесувам и се надевам дека или конечно ќе заличи на нешто (бидејќи сметам дека има глас) или нека го снема за навек од сцената.
Next Time ако ги начекам на ТВ, менувам канал.
Деана Николовска - ако девојкава има еден единствен фан во земјава (кој притоа ја цени поради музички способности а не нешто друго), би сакал да го знам кој е.
Тони Зен, Слаткар, Кацар, Цакар, оној-ар, овој-ар и сите нивни пријатели-рапери.
Јован Јованов (тука има исклучок од некои песни), Иван Јованов, Денис Х, Влатко Илиевски.
Владо Јаневски органски не можам да го поднесам, нити неговите песни.
Дуле и Коки. Заглавени во времето. А слушаш нивна песна од годинава, а од пред 15 години, исто звучи. Дури и антипатични и одбивни ми се да ги гледам на ТВ и никогаш не би им отишол при здрав разум на свирка.
Паркети - будалести песни кои служат за ја разбијат монотонијата и ништо повеќе. НО, имам забележано дека пејачот има добар вокал па би сакал да го слушнам да пее нешто поприфатливо за човечко уво.
Роберт Билбилов - кога го слушам како пее, си викам “На што мака е човеков“. Го почитувам само како композитор.
На Влатко Лозаноски сите песни му се исти.

Ту бе, нема крај :pos:

Џеј Џеј и Тони Зен(не разбирам како си можел него да го заборавиш)....

Мислам дека не ми пречат, иако музиката што ја изведуваат е очајна, но и те како ми пречат нивните промотори. Треба да се стави крај на шундот во музиката, бидејќи придонесува градење на лош вкус за музика кој in-turn е една од причините за дупките во озонот!

А што е работата со оние Паркети??? :D
И да ги гледаш без да пеат се неподносливи а каму ли да пеат. Јас такви би ставил да пеат во друга земја кај што нема пеачи, како Камбоџа, Андора, Монако....

А што е работата со оние Паркети??? :D
И да ги гледаш без да пеат се неподносливи а каму ли да пеат. Јас такви би ставил да пеат во друга земја кај што нема пеачи, како Камбоџа, Андора, Монако....

Андора и Монако учествуваат на Евровизија, молим! :pos:

Зошто не ги додадов во листата победникот на Идол(Иван Раденов) или Ивица. Типот (Иван) е од Гевгелија, но многу многу подобро пее од скоро сите други, како што се тарабунов, белов, и остала екипа. Гледам и никој не кажа за нив двајца лош збор. Значи дечките се добри, и карактер имаат и добро однесување, не се фураат итн.

Од пејачите полесно е да кажеш кој не те нервира одколку кој те нервира, па вака не ме нервираат, сите оние кој прво се промовираат на 103-ка, сите кога ќе ги прашат од кога почна со музика, не одговараат уште од мал(а).
А една од најдебилните изјави во последно време, а може да се каже и невреме е на еден од ДНК што знам кој беше, кога правеа концерт на САЕМ, кажа дека тоа врв во кариера на секој музичар да направи голем концерт како нив. Прво не ми се веруваше, а после се згазив од смеење, бидејќи таков виц одамна немам слушнато. Значи според него концертите на Deep Purple, Faithless и многу други што направиле концерт на саем се врв на кариера? :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp::tapp::tapp: :tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom