Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ROCK E SIROK POIM, IMAS OD KOMERCIJALEN MEK ROCK DO EXTREME METAL I GRIND CORE, AKO KAZES ROCK NE SI KAZAL NISTO KONKRETNO.
jas si sakam da si slusam RAP. Najmnogu me relaksira. A za koja muzika se slusa najmnogu ne se sekiram bas tolku.....
Абе бравос ако имаш појдено до Ресен сигурно ниту еден друг форумџија нема појдено таму а инаку сигурен да бидиш дека ниту еден металец или рокер од македонија нема на свадба или на крштевка да пусти брутал или рок или било со од таа класа на музика која сто според мене е на врвот на слушаноста гласав за рок иако сум металец и мислам дека рок баладите допираат до секое уво и дека без разлика дали човекот слуса техно или рап тој ќе има разбирање за песната а ниту еден рокер или металец вклучуваќи се и себе не мозе да ја разбере убавината на техното,трансот или твојата домаќинска музика
Има овде некој што свири гитара???
јас знам еден од долно маало, неговиот нунко беше во војска со еден чиј комшија знаеше да свири гитара...
според статистики на некој гикови рокот е најслушан ама у задње време се повеке и повеке се преминува на електронска музика од 2006-2008 повеке биле застапени журки со електронска музика него со рок... бтв у задње време рок праат само некои типци шо имаат 3 песни у кариера и толку... али тоа е според мене и некои мрднати научници шо немаат попаметна работа